Općenito > Trgovine
Luna Vision 2 MOTOFORCE SPORT
matija84m:
Cini se da nisi dobil ono kaj si kupil i platil.
bsrnec:
--- Citat: matija84m - 29 Svibanj, 2019, 21:20:14 ---Cini se da nisi dobil ono kaj si kupil i platil.
--- Kraj citata ---
Nazalost... veliku zalost sam dobio termogrupu 45e vrijednu s ebaya.. jos malo sacekam a onda ide tema o trgovini i gdje NE kupovat dijelove...
matija84m:
Znaci rijec je o domacoj trgovini. Vjerojatno nisi prvi koji je tako prevaren.
Samo je pitanje kada ce takve stvari izici na javno.
Tomi_ZG:
Napiši tu ko ti je to podvalio,da se zna
bsrnec:
--- Citat: matija84m - 29 Svibanj, 2019, 21:36:47 ---Znaci rijec je o domacoj trgovini. Vjerojatno nisi prvi koji je tako prevaren.
Samo je pitanje kada ce takve stvari izici na javno.
--- Kraj citata ---
Budem ja sutra kontaktiral s njima... Ipak je to trgovina.. Ovak od fizičke osobe da se uzme pa se "zabuni" il nešto drugo (da se dogovoriti ljudi smo) .. Imam sve hvala ti Bože na fb u razgovoru KAJ SAM JA NARUČIL i po kojoj cijeni... Imam slikano dok sam ja sam moral stavljat kad majstor nije htio tu kemiju kinesku stavljat gore.. (bez osigurača bolcne, aj stavim ove stare nije problem da ne placam jos jednom poštarinu, sama glava cilindra je bila jako loša i tu smo morali navoj provrtavat... imam sliku gdje viri materijal koji nije dopustal svjecici da sjedne) Ja naivan vjeroval toliko dugo dok nije par ljudi potvrdilo i došao još jedan majstor danas da vidi izvana i veli da nikad nije bio ni nikad nece bit to mf... a bavi se isto godinama mopedima.... A i radi se o 600+ kn tak da mi nije baš za bacit te novce za kinesko smece 250 kn vrijedno...
Ako se nece dogovorit vjerujte ide sve lijepo javno.. i na ostalim forumima gdje god jesam učlanjen i na fb po grupama...
Pa nek se sramote za par sto kn "ušteđenih" prijevarom....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju