Ostalo > Razne offtopic teme :)

Carina i narudzbe iz kine

<< < (7/8) > >>

shogun:
Nike mercury se shiva u kotor varosu BiH
Samo se znak lijepi u italy ili germany i idu pod made in italy ili germany

ivano_007:
Još su sve cijene u funtama na stranici, sve upućuje da im je skladište na nekakvom splavu na rijeci Temzi... a ono stiže iz Pekinga :toothy11: aaaa javi šta si odlučio i kako je prošlo

PDV-a, ležarine, postupak carinjenja i svega šta uhljebi iz pošte uračunaju, izađe te taj postupak carinjenja još jedno 40% cijene tenisica.

Oni troškovi koje moraš platiti su fenomenalni:
25% PDV
+ ležarina (ovisno koliko ti paket stoji na carini i koliko im je trebalo da uzmu paket u obradu)
+ otvaranje paketa
+ što su ti poslali pismo da imaš paket na carini
+ ponovno pakovanje paketa
+ postupak carinjenja...

PchelaUbica:
M idioti stvarno.
Poslo sam mail banci i objasnio kakva je situacija da bi ja vratio paket i da oni terete njih d mi vrate pare.  ali nis ne odgovaraju

A ovi imaju strava odgovor. Znaci nisam ni reko da proizvod ne valja. Vec su bacili spiku. A samo sam napisao d im se paket vraca

j#bo ja njihovih 15 posto.
Tocno kkako i pise na scam alert stranicama. Nude 15, 50, pa 80posto refund i onda dalje nece nista. A roba znaci ne izgleda ni blizu toj sto je narucena. I krivi brojevi i tak

shogun:
I"v got a letter from the customs.
Dobio sam pismo od carine.

da znaš za ubuduce

ivano_007:
Banka će ti izać u susret 0%, što je i normalno, ne bave se oni s tim vraćanjem paketa, terećenjem, povlačenjem...

Nećeš puno ni postić s navlačenjem s njima, s obzirom da nisi koristio Paypal il tako nekog posrednika. Eventualno im zaprijeti da ćeš ih prijavit nekome da su varalice ili da ćeš obavijestit google.

Nema s ciganima cjenkanja...

Dear friends,

ofc I will not accept your ridiculous offer and I'm not interested in "big discount" of fake shoes which you sell over your web page. So, let me get this straight, or you will refund me all my mooney (since you are going to get your shoes back), or I will be forced to report your web page to the competent authorities.

Best regards from Croatia!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju