Tehnički kutak > Injection

Kvar na gileri runner 50 purejet 2003

<< < (4/5) > >>

Alojzije93:

--- Citat: Tomi_ZG - 27 Svibanj, 2019, 18:52:28 ---Znam da ti je to čudno jer nisi u tome ali purejet NITKO i NIKAD u nijednom servisu u ovoj državi nije znao složit jer za te mašine treba posebna edukacija,tak da budite sretni da postoji Pero koji je uložio svoje vrijeme i novce u seciranje istih i da vas serviseri šalju njemu jer u protivnom bi purejeta mogli gurnut u Savu,to govorim za sve vlasnike dotičnih skutera

--- Kraj citata ---

Sad samo da s njime uspijem stupit u kontakt i sve će se valjda dat sredit :)

Tomi_ZG:
Pa javi mu se tu na pm,jedino kaj je danas otišao na vožnju do Turske sa purejetom pa ga sigurno neće bit nekih tjedan dana ak ne i koji dan više

Corector:
Greska je ako kupis Apriliu Ditech. Makar i tu ima spasa, uzmes piaggio purejet masinu i isplati se, sve je na klik skoro.

Ako imas Piaggio Nrg Purejet ili Gileru Runner Purejet onda nemas brige, upravo to sto ga nitko nece i sto se malo vozi je jedna velika lrednost i neiskoristen potencijal.

Vi ste svi u kur*u s razmisljanjem.  :toothy12: Ostavit ce visestruko vise para za karb skuter i to za pisljive zamjenske dijelove, gdje se slaze kula od karata, i da vozi od danas do sutra, sto dodje krpanje na rate.

Ako je skut ocuvan i nije fizicki unisten stemajzlom, pajserom, krampom, i ako nije vozen po Srbiji, s gustom cu doraditi par propusta na kojima je tvornica mislila okretati lovu, ali su se sjebali jer su pretjerali, a onda vise necu ni ja imati koristi kad ga ucinim vjecnim, ali barem ces se moci rugati svima koji voze skuter s karburatorom.

Samo te molim da izneses svoje dojmove s vremenom, jer ispadam budala, a fali mi nezavisnih forumasa da se stvori teski neugodnjak :D

Ja cu te kontaktirat uskoro, moram prvo potrosit ovaj opijum kojo sam prosvercao iz Turske...

TopPerfomance4:

--- Citat: lukazikaovic - 27 Svibanj, 2019, 18:36:23 ---hahahha ovaj post je TOP!

Ovlašteni serviser prosljeđuje servis na "nekog tipa sa foruma" :headbang:

gasi mišalicu kupi kablove

--- Kraj citata ---
Odnesi pive u gajbu triba vratit curi na blagajni

SF2 Freak:
Ditech ide bolje od pjurdeta  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju