Tehnički kutak > Injection

Kvar na gileri runner 50 purejet 2003

<< < (3/5) > >>

Alojzije93:

--- Citat: lukazikaovic - 27 Svibanj, 2019, 18:36:23 ---hahahha ovaj post je TOP!

Ovlašteni serviser prosljeđuje servis na "nekog tipa sa foruma" :headbang:

gasi mišalicu kupi kablove

--- Kraj citata ---

što da ti kažem ja sam bio zbunjen kada sam cuo :)

matija84m:
Hahaah. A gle servisi zele brzu lovu. I onda im je ne isplativo trazit kvar na purjetu, a postoji sansa da ga ne poprave.

lukazikaovic:
novi level necega  :icon_biggrin:

Alojzije93:

--- Citat: matija84m - 27 Svibanj, 2019, 18:39:53 ---Hahaah. A gle servisi zele brzu lovu. I onda im je ne isplativo trazit kvar na purjetu, a postoji sansa da ga ne poprave.

--- Kraj citata ---

Mislim pa mogli su ga bar pogledati vozim se caddy-em u kojemu vozim svoj novopeceni motor koji ne pali i u servisu dobim od*** s rečenicom "mi Vam to ne popravljamo" i na daljnu diskusiju dolazi do toga da kažu da se za taj moto ne proizvode rezervni dijelovi, a da oni kao servis na to ne mogu dati garanciju sto su obvezni prema zakonu RH...

PS: 5 servisa u ZG, 1 Sesvete i 1 Karlovac sto reci... i da tek u zadnjem dobijem informaciju za Peru.

Tomi_ZG:
Znam da ti je to čudno jer nisi u tome ali purejet NITKO i NIKAD u nijednom servisu u ovoj državi nije znao složit jer za te mašine treba posebna edukacija,tak da budite sretni da postoji Pero koji je uložio svoje vrijeme i novce u seciranje istih i da vas serviseri šalju njemu jer u protivnom bi purejeta mogli gurnut u Savu,to govorim za sve vlasnike dotičnih skutera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju