Tehnički kutak > Injection

Kvar na gileri runner 50 purejet 2003

(1/5) > >>

Alojzije93:
Pozdrav,

Eto da ukratko opišem što je i kako je :)

Prije 5-6 dana sam kupio navedeni motor i s njime se dovezao do kuće i sutradan krenuo odradit prijenos no nisam imao sreće, motor je samo od jedamputa stao i ni makac :( probao sam promjeniti svjećicu pošto mi je prodavač skutera rekao da je to "rješenje" moga problema...ali naravno da nije., te sam danas odučio naći servis i srediti motor no tu dolazimo do velikog problema. niti jedan servis čim vidi purejet ne želi niti zaprimiti, kamoli servisirati isti.

Od strane servisa sam upućen na ovaj forum i rečeno mi je da je tu jedan fan :) Purejeta i da je iz Zagreba te da bi mi eventualno samo on mogao pomoći. Njegovo ime je kako kaže radnik servisa Pero ali nije 100% siguran :)

Ukoliko neko zna navedenog Peru ili nekog drugog majstora koji bi bio voljan pogledati motor i isti popraviti ako je moguće bio bi Vam jako zahvalan.

Hvala unaprijed :)

PS: Ukoliko je potrebno mogu postaviti video kako to trenutno izgleda prilikom pokušaja paljenja :), nema puno informacija o samom radu skutera pošto se "jako" razumijem u iste :P

matija84m:
Budes malo pricekal da se vrati a jos nije ni krenul.

PchelaUbica:
Dovoljno bi bilo da si samo upiso purejet u trazilicu

robyakarider:
dovoljno je procitati tri topica, onaj za purjetom iskace iz pastete  :toothy12:

Alojzije93:

--- Citat: robyakarider - 27 Svibanj, 2019, 17:53:26 ---dovoljno je procitati tri topica, onaj za purjetom iskace iz pastete  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:) HAHA, ako se ne varam pronašao sam purejet majstora pod forum nickom "Corector" ad samo da s njime na neki način stupim u kontakt i da vidim što dalje.

PS: Moja greška što nisam tražio ali iskreno nakon obilaska 6 servisa i gubljenje od 8h do 16h malo sam bio van sebe, nisam bas očekivao takav ishod nakon kupnje motora :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju