Gle, svaka čast... videl sam jednog baotiana kojeg bi čak i ja htel imat... Ima mi ga susjed već više od 8 godina. Piše mu TENK da se zove. Taj motor je za svaku pohvalu, nikad problema s njim...
Eto vidis primjer za tenk. Prije 2 god ga kupio jedan poznanik, i on sav sretan sto ima novi skuter. U pocetku nam je bilo smjesno sto se zove tenk, a izgleda kao obicni baotian i isao je dobro s obzirom na masinu. I on je bio zadovoljan sa tim skuterom jedva tjedan dana i poceli su problemi. Skuter je visio po servisima jer nije htio paliti, propisao mu je prednji lajtung i dalje ne znam ni ja sto je sve bilo, da bi nakon par mjeseci taj skuter izgledao kao stara kanta. Kad je skuzio kakvo smece vozi nije ga stedio i izdrzao je jedno ljeto i na kraju je skuter bio razvaljen da nije bio u voznom stanju.
Nakon toga je rijesio tenka i uzeo runnera koji je vec bio karamboliran i slozen u fusu, ali uvijek je palio i vozio bez problema. Na kraju je i njega unistio, bilo je i sudara i npr. voznje sa rizola na cestu.....
Budala ce razvaliti svasta, ali runner je ipak izdrzao 2 godine i nije bilo banalnih problema i kvarova. Postoje sanse i za runnera da ce imati ucestalih problema, ali je to puno puno manje.
Sjecam se primjera kada sam prijatelju ustimao baotiana i isao je ok, isao je uvijek preko 60 po satu i to zadovoljstvo je trajalo oko 3 tjedna da bi crkao CDI.