Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bravo neka neka
ja neznam kog vraga kicho čeka? čovjek ima novca ko blata i škrt curi kupiti skuter
možda bude jednom tak izgledal...al da...treba ga prvo kupit...onda si ona otvara temu i radi projekt...
Kaj kad se plase
Citat: robert - 18 Siječanj, 2009, 20:00:56ja neznam kog vraga kicho čeka? čovjek ima novca ko blata i škrt curi kupiti skuter pa daj kicho gle ovog roxa sa ivine slike...a da joj je takav...i robi bi bil ljubomoran na boju,,,
Kakva je ono rđa na prednjem disku?
Citat: KicHo7 - 18 Siječanj, 2009, 20:40:47Kaj kad se plase e kicho, sjećaš li se onog tipa iz marije bistrice što je tancao oko skutera kad smo ih mi na daljinski palili i gasili?
Citat: rakitje00 - 18 Siječanj, 2009, 22:49:32Citat: robert - 18 Siječanj, 2009, 20:00:56ja neznam kog vraga kicho čeka? čovjek ima novca ko blata i škrt curi kupiti skuter pa daj kicho gle ovog roxa sa ivine slike...a da joj je takav...i robi bi bil ljubomoran na boju,,, Dobila bude ona skuter kad zatopli, ionak se sad jos nemre vozit!Citat: SlowRider - 18 Siječanj, 2009, 20:45:16Kakva je ono rđa na prednjem disku? Nakupilo se jos kod prijasnjeg valsnika...mora to u remont! Citat: robert - 18 Siječanj, 2009, 20:50:26Citat: KicHo7 - 18 Siječanj, 2009, 20:40:47Kaj kad se plase e kicho, sjećaš li se onog tipa iz marije bistrice što je tancao oko skutera kad smo ih mi na daljinski palili i gasili? ekipa je samo zbunjeno gledala
Drago mi je da mi je najdraži skut koji sam imao otišao u tako dobre ruke