Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

VXR200 2005 by ChRiS

<< < (7/14) > >>

2TDottore:

--- Citat: KicHo7 - 06 Prosinac, 2008, 09:59:16 ---Pa da, pazil ga budem i mazil...samo nek se napravi, jebes novce, sigurnost mi je najvaznija! I kad znam da je sve novo gore i da sam tak krenuo u sezonu, nema sretnijeg od mene!  :icon_biggrin:

dakle...novi filter ulja, filter benzina, isprazlt cu rezervar i oprat ga cijelog da nebi bilo smeća, novi red sponge dolazi, remen, rolice, štelanje ventila, nove disk pločice, izmjena svih ulja i antifriza i moram par šrafova kupit hehe...sljedeci projekt jexenon na dugom jer me na kratkom oduševio i malo poigravanja sa strujom, al o tome vise uskoro!  :)

--- Kraj citata ---

ovo su vec perverzije sta jest jest.  :laughing3: Ti ocito nisi svjestan da cim manje diras po motoru da je to bolje.I dok nesto radi dobro da se to ne dira jer pazi da ti se nebi dogodilo to kad sve sredis i kad ces biti 100% siguran da je sve ok da ti nesto ne krepa jer to tako inace se zna desit kad ocekujes savrsenstvo.  :icon_thumright:

ChRiStIaN:
A jebga...moram nekaj šrafit...ne s ciljem naravno da nekaj unistim nego s ciljem da sve provjerim i budem sigurniji! Jer najbolje je kad si sam sve pogledam i napravim, sebi ipak najvise vjerujem!  :icon_thumright:

ChRiStIaN:

kako mali pali  :laughing7:

nisam ga do danas dirao vise od mjesec i pol...eo da vidite kak su sjeli zmigavci i lampa...napravio sam i đir! uffff sta mi fali taj motor!  :icon_biggrin:

Ivan SP:
odličan je stvarno

Iva:
jooooooj gle to je mojeeee  ;D mi lajki lajki  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju