Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
VXR200 2005 by ChRiS
SlowRider:
--- Citat: Tomma - 24 Listopad, 2008, 09:58:41 ---Nego kad bi ga prodavo i jel ova mala ide uz njega kao dodatna oprema ili?? :laughing7: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ma to je trik da vam skuter bude ljepsi :laughing7: inace odlicno izgleda skuter :icon_thumright:
Lav:
A nemam ti , kaj drugo reć , frende osim da je skuter preodlican kaj znaš , i sam i serijska boja ma sve super..... :icon_thumright:
A i serdarevic je zakon he he.... :icon_thumright:
ChRiStIaN:
Sitni update...dosli prednji LED zmigavci, cekaju ugradnju!
Sezona voznje je zavrsila, sad kroz zimu servis kompletan da bude spreman za proljece! izmjena disk plocica, rolica, ulja svih mogucih, antifriz ovaj van i novi unutra, također kupujem sve nove žaruljice (picajzla, kaj ces). Jos puno stvari planiram al nebi unaprijed govorio...kad dode, napravim update!
I da...da spominjem da ga svaki dan cistim dok stoji :'(
Uskoro vise, pozzz tuneri!
exfreerider:
--- Citat: KicHo7 - 24 Listopad, 2008, 13:01:03 ---Ne, ta mala ostaje doživotno kdo mene! Najbolja investicija u mom životu! :icon_biggrin:
Hvala za komentare, exfreerideru je sad najljepše i on je nasretniji jel tako Borise?! ;D
--- Kraj citata ---
Ma žao mi je tog skuta da ti nemogu opisati koliko mi je gušta ali i troška pružio
ali autek je kupljen a i zipać složen tak da budem preživio
a za sljedeču sezonu nemam ni mrvice ideje šta bi kupio na 2 kotača od R pa do skuta :dontknow:
a što se tiće servisa koliki god bio picajzla sve ti je bacanje para osim ulja i antifriza jr je sve u odličnom stanju al kako god želiš dobronamjerni savjer je samo jedan par pločica dođe 200kn :confused5:
Sam ga pazi i mazi
pozz
ChRiStIaN:
Pa da, pazil ga budem i mazil...samo nek se napravi, jebes novce, sigurnost mi je najvaznija! I kad znam da je sve novo gore i da sam tak krenuo u sezonu, nema sretnijeg od mene! :icon_biggrin:
dakle...novi filter ulja, filter benzina, isprazlt cu rezervar i oprat ga cijelog da nebi bilo smeća, novi red sponge dolazi, remen, rolice, štelanje ventila, nove disk pločice, izmjena svih ulja i antifriza i moram par šrafova kupit hehe...sljedeci projekt jexenon na dugom jer me na kratkom oduševio i malo poigravanja sa strujom, al o tome vise uskoro! :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju