Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

VXR200 2005 by ChRiS

(1/14) > >>

ChRiStIaN:
Dakle kupio u 8.mjesecu 2008. dugoželjeni skuter imenom Gilera Runner VXR200. Taj motor sam htio otkak sam prvi put sjeo na njega i oduševljavao me pa sam taj dana kad je došao pod moje okrilje nazvao praznikom!  :icon_biggrin:

Skuter je skoro pa serijala...gore je "samo"  :laughing7: Serdarević auspuh, alarm s daljinskim paljenjem i XENON 8000K kratko svjetlo. Je da, kaj bi bilo bez red spongea powered by MALOSSI  :toothy12:

U vožnji je odličan! Kod kupnje je imao oko 18000 kilometara sad ima oko 19800. Motor ima servisnu knjizicu, regan je do 12.mjeseca itd. itd. iznimno je ušćuvan i dosta brz. Krajnja brzina mu je između 130 i 140 a ubrzanje preodlično. Do sad sam se trkao s puno autiju i nijedan me ispod 80 nije mogo dostić, na 85 me dostigao Clio od 120+ konja  :laughing7:

Nije dugo ostao kak je bio...došlo je zadnje LED svjetlo, najnoviji model od STR8-a a u planu je jos puno toga, kak bi ja reko, duga je zima, para se ima pa udri na poso!  ;D

Također su lakirane sve crne plastike hrapave jer su abšicale od sunca. Sad su ko nove skoro, kažem skoro jer ima specijalaca koji mi sjednu na motor i oderu po njima s đonom  :angry9:

Eo nekaj slikica:
Moj i od poggia VXR:

Montiranje zadnjeg fara:

O svim updateima ću vas obavještavat!  :)

dino_sk:
bjutiful vxr  :drunken_smilie:

ChRiStIaN:

--- Citat: dino_sk - 21 Listopad, 2008, 11:01:27 ---bjutiful vxr  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Svi kažu! jako je očuvan, serijska boja i još naljke serijske gore ima...nać VXR-a s naljkama je ravno nemogućem lol  :icon_biggrin:

Tak da sam ponosan vlasnik!  :)

2TDottore:

--- Citat: KicHo7 - 21 Listopad, 2008, 11:06:34 ---
--- Citat: dino_sk - 21 Listopad, 2008, 11:01:27 ---bjutiful vxr  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Svi kažu! jako je očuvan, serijska boja i još naljke serijske gore ima...nać VXR-a s naljkama je ravno nemogućem lol  :icon_biggrin:

Tak da sam ponosan vlasnik!  :)

--- Kraj citata ---

oces ga prodat.nudim 20000kn dok ih ne potrosim. :icon_tongue:

exfreerider:
Jao moj bivši smrc :'(

Koliko sam samo puta požalio što sam ga prodao al nema veze

uživaj i puno sretnih km :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju