Evo, nova SRka, s piaggio purejet masinom, 2005 godina. Sve je original, jedino sam zakacio SC08 auspuh. I lijepo susa, bolje naravno negi karbos kad je isti spuh u pitanju. Treba jos srediti prijenos jer je ovaj u banani, skureno zvono od pretvrdih federa, potrosen remen....
Ima onu analognu obrtaljku i digitalni prikaz brzine koji pokazuje preko 100kmh. Ja sam ovo zamorce razvukao 91kmh po satu kad sam ga nabrzaka ozivio, a isla je 65kmh, ali cekaj da je skarabudzim do kraja, ima da pokazuje 3 znamenke
Naravno, ucinjena je vjecnom cim je u mojim rukama, bilo je nekih gresaka tj. sj#botina od nekih koji ni obicno crijevo ne znaju slozit da ne pusta, koje su vodile u sigurnu propast ovog plemenitog agregata, mozda imam i negdje slike od veoma pametnih rijesenja gdje se gumeno crijevo goriva sa selnom spaja na brzu spojku, i gdje se koristi obicno kinesko gumeno nearmirano crijevo tamo gdje je pritisak 8bara pa de napuse kao balon kad das kontakt
Moram je i fizicki oziviti jer izgleda umorno, masina je vec zivnula i vec se gazi svakodnevno.
Ovo mi je peti purejet koji se kurva, i svi su jebeno vjecni
Najveci problem je sto je prvobitni plan bio imati 3 purejeta,pa dok 1 crkne da se drugi vozi kojo ce crknuti na putu do ducana, a eto da treci posluzi barem doo se ne snadjem. Medjutim to sve vozi, i tu sam se zajebao, jer da imam jednog karbosa, stalno bi serafio po njemu, ovako mogu aktivno odrzavati, pet, deset, petnaest.purejeta jer ne traze vrijeme kao karbos
i ponekad je problem to sve izvoziti. Ali praktocira se sljedeca shema: ako je potreba za vise voznji u danu, svaki put se vozi drugi purejet...
I tako ti ja sam financiram razvoj purejeta da sebi dokazem sta je stroj, jer mi je pun k**ra* gluposti koje cujem. Doduse sad je vec sve jasno do zadnjeg detalja, ali evo nek se i SRka nadje U STEKU, ali ona ce se voziti, za proljece cuvam powera.