Previše je na forumu nedovrsenih tema pa evo da ne bude i ova.
montira san novi feder pa usput i nove federe kvacila, ALI to ipak nije bija problem.
Stvar je ovaj put bila malo više nadnaravna.
Kako je nasta problem;
kad san skida variomat kalota se nije dala skinit sa radilice. jedva nakon 10 minuta san je uspija skinit i reka san vlasniku da cu mu stavit svoju kalotu jer san ima u steku. On je reka ako se kalota mogla skinit moze se i vratit nema potrebe za minjanjen. Ja san reka ako je ti imas volje stavljat slobodno evo ti variomat sa kuglicama klizacima i kaloton pa je stavi dok ja rijesin karburator.
i kad je on za 10 minuta stavia variomat ja san slozia prijenos do kraja i tu su poceli problemi.
Kako je rijesen problem:
Isa san prominit centralni feder i federe kvacila i vidin opet je remen u polutkama a ne skroz na kraju i ja odlucin ma ajmo opet skinit variomat nešto tu ne štima.Skinem remenicu variomata i tek tada remen uspije sist na bolcnu i tad je remen moga biti u normalnom polozaju u polutkama. I ajmo onda skidanje variomata i sjebane kalote. skinem ja to sve provjeravam jeli bolcna original jeli distanca original sve paše. pokušavan vratit klizače kad jedan klizac ne moze uc u utor kalote. Neman pojma kako ni zasto ali on se totalno deformira,izoblicija i rasirija.
I na kraju je ovoliku nebulozu radija...klizač.
Stvarno neman pojma sta je vlasnik uspija sjebat kod montaze variomata, na koji nacin je klizac staja kad se totalno izoblicija i rasirija. da nije bija u utoru ispa bi/ potrosija bi se/puka bi . ali skuter je normalno radija preko 20 kmh. a zbog klizaca kalota nije mogla uc skroz u variomat i to je drzalo remen napetim.
Apsurdistan.