Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zaustavili me bez vozacke!
trzx:
--- Citat: Pupo - 01 Svibanj, 2019, 18:32:31 ---Ja sam vozio skuter 4 godine bez vozacke. Uvijek regan skuter i kaciga na glavi. Zaustavila me policija, uvijek me pustili jer je skuter regan i kaciga na glavi.
Zelim vam sto manju kaznu al ste trazili da vas zaustave.
--- Kraj citata ---
Ahh znam. Hvala na podrsci. Nadam se da ne bude velika kazna.
balki:
To sa sudom i policijom ces vjerojatno lako rjesiti- al da ti otac pravi od njega tj njegovih sankcija bi se trebao ustvari bojati;-)
trzx:
--- Citat: balki - 02 Svibanj, 2019, 14:35:10 ---To sa sudom i policijom ces vjerojatno lako rjesiti- al da ti otac pravi od njega tj njegovih sankcija bi se trebao ustvari bojati;-)
--- Kraj citata ---
Ma pricao sam s tatom i nije se ljutio previse. Nije se ljutio jer je i on u mladosti bio takav, cak i gori od mene.
zvonkec92:
a realno nema se kaj ni ljutit, svi su to prosli i od ljutnje i batina nema koristi. To ti je sad lekcija za ubuduce i nadam se da bus malo pametniji :icon_thumright:
Corector:
Sad kad je prosla faza silovitog porasta stresa, uzivaj u ovom divnom miru dok ne dodje postar, a onda strescina na najjace jer plave kuverte skracuju zivot jer je dokazano da mnogi ljudi ne znaju sto bi s tolikim novcima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju