Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zaustavili me bez vozacke!

<< < (6/9) > >>

trzx:

--- Citat: lukazikaovic - 30 Travanj, 2019, 23:35:50 ---dosta puta san čuja da se maloljetnicima oproste kazne. Navodno se dođe na sud kažeš neću više i prođeš uz opomenu i sudske troskove par stotina kn. E sad jesu li to urbane legende ili ne to ćeš nam ti saznat. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Vidjet cemo. Poziv mi stize u roku od mjesec dana.

trzx:

--- Citat: dario007 - 01 Svibanj, 2019, 01:51:39 ---Ja dobio opomenu,a napravio sam daleko veci prekrsaj od tog tvoga.Voznja nereganog auta bez vozacke i bjezanje 17km od policije.Mladost,ludost...

--- Kraj citata ---
Jojjj... da sam bar te tvoje srece...  ;D

Pupo:
Ja sam vozio skuter 4 godine bez vozacke. Uvijek regan skuter i kaciga na glavi. Zaustavila me policija, uvijek me pustili jer je skuter regan i kaciga na glavi.

Zelim vam sto manju kaznu al ste trazili da vas zaustave.

Corector:
Umalo popusio kaznetinu za Oskara, kako su me mogli izmjerit, sreca pa sam se sakrio iza drugog auta, a abs je cijelo vrijeme radio, pa da na prvi maj mjere brzinu ufff. Naviko se na motorce, to je zlo, zlooo... Alfisti su najveci ganjaci u sitiju, majkemi.

Prebi:

--- Citat: Corector - 01 Svibanj, 2019, 19:46:37 ---Umalo popusio kaznetinu za Oskara, kako su me mogli izmjerit, sreca pa sam se sakrio iza drugog auta, a abs je cijelo vrijeme radio, pa da na prvi maj mjere brzinu ufff. Naviko se na motorce, to je zlo, zlooo... Alfisti su najveci ganjaci u sitiju, majkemi.

--- Kraj citata ---
Moraju se izgustat tih nekolko stotina km dok radi. :beah:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju