Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zaustavili me bez vozacke!
petarpan:
--- Citat: trzx - 02 Svibanj, 2019, 14:50:24 ---
--- Citat: balki - 02 Svibanj, 2019, 14:35:10 ---To sa sudom i policijom ces vjerojatno lako rjesiti- al da ti otac pravi od njega tj njegovih sankcija bi se trebao ustvari bojati;-)
--- Kraj citata ---
Ma pricao sam s tatom i nije se ljutio previse. Nije se ljutio jer je i on u mladosti bio takav, cak i gori od mene.
--- Kraj citata ---
meni je osobno to najgori dio price...
JogFromYamaha:
aj reci sta da si bio u prometnoj kriv ili nekriv ti bi cijeli zivot hrmbao negdje da nekome koga ne poznas placao odstetu svaki mjesec
ivano_007:
--- Citat: lukazikaovic - 30 Travanj, 2019, 23:35:50 ---dosta puta san čuja da se maloljetnicima oproste kazne. Navodno se dođe na sud kažeš neću više i prođeš uz opomenu i sudske troskove par stotina kn. E sad jesu li to urbane legende ili ne to ćeš nam ti saznat. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ja sam kao maloljetnik uhvaćen bez vozačke i kacige na skuteru. Kući stigla plava kuverta, poziv na sud, morao sam pristupiti s jednim od roditelja.
Došao pred suca, on mi očitao bukvicu i kao nisam imao svojih prihoda, pa nisam morao ništa platiti. Kući stiglo rješenje kao nešto "opomenom se postigla adekvatna kazna, okrivljenik se kaje i neće više to radit". Jel se u zadnjih 10 godina šta promijenilo, vidjet ćemo :icon_biggrin:
matija84m:
Promjenilo se.
Nije bitna ni opomena ni kazna nego treba punit proracun.
RunnerSukosan:
Nije se promijenilo, frendovog brata uhvatili nedavno.. Samo opomena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju