Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (17/26) > >>

SpEra:
pozdrav ljudi, malo dizanje teme al jbg. tokom okolnosti na skuteru je black tropy sa extremom i yasil stock radilicom. jebe me minimum i paljenje, za ga upalit trebam dic minimum do kraja i zavrnut saraf od benza do kraja, kad upali moram smanjit, al svejedno nece ispod 3000 dira drzat bez da se gasi. kuciste drzi tlak , to sam ispitao,ali ako spricam start sprej oko karba, (s crijevom spojenim na airbox da ne vuce od tamo start sprej) dize minimum cim spricnem bilo di oko karba. di moze vuc jebeni zrak tamo? sta treba cijeli karb prebrtvit ili??? prirubnica je nova... i radi isti k neovisno o maloj ili velikoj kutiji

i jos jedan problem, od kad je kit gore klizi remen... na pola variomata bude sve crno i ostatci gume, remen je nov bio gore skupa s kitom... je rjesenje jaca susta otraga? (iako moram i lezaj promjenit otraga jer cijela osovina ima luft...

tdj595:
Vuce fals, vjer na spoju karba i airboxa. Jel originalno to crijevo ili zamjensko? Ili prirubnica ako se raspada. To sve moras provjerit. I onu gumicu na sajli, vakum crijevo i slicno.
Remen ne bi trebo proklizavat, probaj ga rukom potezat kad je sve slozeno, trebo bi vrtit radilicu bez proklizavanja. Ako proklizava onda si negdje nesto umastio, ili ti na polutkama pustaju brisaci mast.
Moze bit crni trag na variomatu ako ne podize remen do kraja, tako bude npr. Kad se s blokadom vozi pa bude crna crta posred variomata
Remen je original ili?

SpEra:
Narucen 19mm carb... Neda mi se kupovat cijeli kit sad za prebrtvit ovog. Org je sve,I remen I prirubnica I crijevo I od jedne I druge kutije.... a neznam di Sam mogo zajebat nije bas neka nauc a fantastika, ode onaj k of pumpe, pa spacer of 6mm posto je multivar gore pa onda variomat, izgleda da je ko da blokadom gore da, ali ide skuter preko 100, sto nebi mogo da blokira na pol variomata di bude ta crta , Ali na nekih 30kmh padne unrzanje a dignu se okretaju, I na nekih 60 opet pocne vuc kako treba I padnu diri, bas ko da me drzi samo na toj sredini variomata... Posto osovina of polutka ima lufta sumljam da to drka, da pocne ona plesat gore dole , pa pocne I remen pa klizi... Drugi neznam sta je . Remen je suh ko barut :/ probao Sam na jednom dijelu brake cleaner pospricat I ocistit s krpom cisto da prpvjerim da se nije uvukla mast , Ali nista .... Narucio Sam si I ditech polutke pa ce dobit karb polutke sustu zelenu I lezajeve nove u dif I na deklo pa onda Ako bude jeo g#vn# ide na bubanj I uzimam roxa  :happy6: I onako mi je draze ponasanje of roxa nego spa , na spa treba stavit vxr volice I spacer otraga za ga dic/(skratit meduosovinaki razmak )pa bude zanimljiviji za vozit , ovako je stabilan Ali nije toliko okretan ko rox. A o org volice od spa su smeeeeceee na usporedbu s onima a roxa ...  :dontknow:

tdj595:
Ok

aragonY:

--- Citat: tdj595 - 02 Studeni, 2019, 17:08:22 ---Ok

--- Kraj citata ---

Of*

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju