Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (18/26) > >>

SpEra:
Stavljen 19 gore , I ditecha polutka , I susta zelena koja se razletila ...  :headbang: sa 17.5 mm je skuter imao agresivniji start iz.nule . Treba se poigrat malo a ovim 19...  Bacio Sam mapu of trophya u portmap analyzer I spada 14 konja Al na 8600okretaja  , ako se digne ispuh na 20.8mm sa 21.9 (ako je to tocna specifikacija za org,naso Sam 2 razlicite portmape ,obije navodno za pia lc, I stock me dirani trophy , Ali su svi portovi na razlicitim visinama  ...) . Sa dignutim spuhom ispada da trophy izbacuje 16.8 konja na 10.800 okretaja... ,Bez da se diraju preljevi, posto po portmap analyzeru, jebe ga blow down , usis podrzava 22 konja, I tako rec usis I transferi ovdje nisu problem ,samo ispuh,tj blowdown (sve ove brojeve konjaze Treba umanjit za 25% za dobit snagu na radilici) .bacit cu slike portmapa org I cuning da mozete I Sami pogledat teoretske brojeve ... Mozda ko bude imao I svajet za portanje trophya ,pa mozemo I to ubacit u portmap analyzer I pogledat sta izbaci van..

RunnerSukosan:
Trophy ce izbacit 14ks znas kad... Nikad.. Sa serijskih 9 da dobijes 1mm na ispuhu i da snaga poraste na 14, onda bi svi trophy vozili.. Ciji portmap analyzer koristis?? Jesi izracunao timinge trophyja??
Ako koristis kopiju phbg vjv imas 4t atomizer.. Neka provjerena kombinacija je w7,40 klipic, 45 ler i 262au atomizer. To nek ti bude referentna tocka

dario007:
A da se on naturpijat,ali to je ipak gus sa dvije karike,pa treba ostat u nekim normalnim okvirima.

Ja sam onog svog malo liznuo i isao je bolje od replice i sport pro mk2 sto znaci da se dobilo konjice.

Due+ je ista baza kao trophy,znaci da se da dobiti...

SpEra:
Objasnio Sam gore , to je teoretska snaga , snaga na radilicu je oko 25% manja , s cime dobijes 10.5 konja ... Sto je realno za trophy po meni ,I Sami kazu 9-11hp... Ja koliko vidim u portmap analyzeru Ima potencijala,jer se ne poklapaju powerbandovi usisa I ispuha u orginalu , ako se digne ispuh , blowdown bude dovoljan za teoretskih 16.5 hp(12,375hp na radilicu )  , ako ga se podlozit 1.4mm I skine se isto toliko s vrha, I auspuh se digne , da se.doc I do 17.6hp na 11,500, tu su onda transferi problem , jer na tim okretajima ispuh I blowdown podrzavaju preko 21hp...no usis dode do restrikcije . To je sve bez da se prijede 70% bora na ispuhu...
Dell je fake , Ali je 262au atomizer , I plovak je za 2t,samo Sam imao.kriv.info.za visinu plovka.... Moram nabavit w9, iglu, vidim da nju stavljaju s gljivama ( neda mi se natezat se s airboxom svaki put kad se nesto ide cackat bilo sta oko usisa , a I skidat airbox svaki out dok se be nastela karb....nemam zivaca za to.
Portmap analyzer v3.0 koristim , nemoram ih racunat, program to odradi Sam  :toothy9: kao I povrsinu svih portova I ostalo
I navodno ovo ne uracunava auspuh , znaci ako se preklapaju powerband transfera I ispusnog kanala sa powerbandom auspuha , teoretski se moze izvuc I jos koj konijic

Dario ,e nije 🤣 org klip je ugrizo kariku jer je ostao bez vode ... A imao Sam klip od dueta , tako da je sad due klip u trophyu... Mislim da ce bit nakraju ispuh na 33mm sirine ,pocistit 1 transfer koj je malo out of speck I chamfer na ispuh roknut I da ce to bit to , nek je I 16 teoretske , bolje nego 14...   :toothy12:

I sretna nova ljudi  :happy6:

dario007:
Sretna nova

Napravi onda due+,radi jako dobro sa base auspuhom tipa Yasuni R i ide bas lijepo.Dax je slagao jednu takvu kombinaciju i meni se dopalo kako ide i kako radi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju