Tehnički kutak > Tuning skutera
sp50 07 sport/midrace savjeti
SpEra:
skinuo lulicu s male kutije (i dalje 2 filtera unutra) i sad radi solidno, pali bez da dizem minimum i ne drzi sam okretaje. probat danas stavit samo org filter i lulicu da vidim dal ce sljakat i pogledat svijecicu kakva je s trenutnim setupom....
tdj595:
Nemas sta lulicu skidat na serijali, niti opcenito, jedino ako stavis veci karburator
SpEra:
nema zasto trazit ni 2 filtera pa ih pita... ni samo s org nece... isto radi ko i sa hiflom... s lulicom mi drzi dire i nece upalit jbg, ostat ce na 2 filtera i bez lulice,izgleda da mu pase... valjda ce bit bolje kad se stavi kit i 19mm karb. ova serijala jede g#vn# ::) nakraju narucen naraku...procitao par recenzija i posto sam dobio popust reko ajde da probamo... kazu da je kopija dreva vidjet cemo kvalitetu i kako ce to ic...
jos cu probat rastavit cijeli karb vidjet da nije slucajno atomizer zastopan, jer je to jedino sto nije dirano...
tdj595:
Je naraku dobar bas talijanski zvuci. Neces se usrecit bolje da si dao 100€ za trophy.
Ovo sta pricas za filter nema smisla, govoris da bolje radi s dva filtera, znaci s manje zraka tj s vecim podtlakom u karbu, a onda pises da bolje radi bez lulice s manjim podtlakom tj vise zraka...
SpEra:
bolje radi sa 2 filtera na punom gasu nego s 1 u bilo kojem slucaju, sa i bez lulice, samo ako skinem lulicu s 2 filtera nemoram dizat minimum za ga upalit, i ne drzi okretaje kad se pusti gas, kad je 1 filter sa i bez lulice se gusi na full gasu... jedino kako radi na full gasu s 1 filterom je s limicem :dontknow:
sutra rastavit karb i vidjet da nije atomizer krivac posto mu pase vakum, i ako ga nema dosta hebe neovisno o dizni, igli, smjesi :icon_scratch:
a za kit jbg, dobio ga za manje nego sto je na ebayu,i kazu "susjedi" da je okej samo da ga se mora podlozit jer sa pia glavom ima previse kompresije, malo uredit rubove ako bude trebalo i vidjet koliko ce trajat.rado bi uzeo dreva ili nesto slicno, ali trenutno mi je bitnije rijesit turbinu na autu nego stavit kit bolji, nek izdrzi 2 sezone i isplatio se... :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju