Tehnički kutak > Tuning skutera
sp50 07 sport/midrace savjeti
tdj595:
Spusti iglu skroz. Bez limica sam ja vozio 70 diznu
SpEra:
i dalje me drka... i s vbelikom i malkom kutijom... sa malom kutijom radi al ko da je previse benza razvrti 9200 drzi do 40 i onda padne na 9000 , maknem lulicu s kutije i na punom gasu se zadavi , buooo zvuk.... je moguce da treba jos veca dizna , pocet cu ga sa 80 stimat majkemi...
ili ce dobit lim nazad, diznu 65 i ic 95 ko i prije i tjt ... (diri su bili na 9200 sa 7.5 rolicama , sad su na 9200/9000 sa 5.5 -.- )
ima kakvo objasnjenje, sta taj sc27 ne vraca nista benze nazad pa treba masivna dizna ili sta
tdj595:
Jesi spustio iglu skroz, a22
SpEra:
jesam, ne pomaze. previse zraka dobija... kad stavim lim radi, i sa 2 filtera isto radi dobro... sad je gore sito(spuh) ,68 dizna i 2 filtera (org i hiflo) u malojh kutijhi i ide solidno,dize po 3-4kmh na satu i ide 90 s 2 osobe gore... (80 kg svaki od nas) tkd ajde solidno, i vrti 9400 dira sa 5.5 rolama. da probam ic kupit redsponge? koliko sam skuzio deblji je od org, mozda bi to bilo dosta... jedina razlika izmedu mog skutera i skutera s kojeg je sve skinuto je redsponge, a taj je radio ko zmaj, moj me hebe... sta toliko da znaci filter?? (s hiflom mi dobija previse zraka,bouuuuu zvuk i u maloj i velikoj kutiji)... a ako probam vecu diznu se zadavi u benzu nece vrtit dire... sta pita veci otpor na filteru ili koj k ?? pustio bi ga ovako, samo sto ga nemogu upalit bez da dignem minimum do kraja, i kad pustim gas nastavi drzat 7k dira dok ne stanem onda bi se ugasio najrade(iako spustim minimum cim ga upalim da drzi tamo 1.5...) ali nakon gasa nece past, valjda prevelik vakum u karbu, vise neznam sta probat osim tog redsponga ... i sta je bolja mala ili velika kutija (za koju da kupim redsponge...)
i da ima multivar skut... samo moram probat stavit 7g role unutra posto to mallosi predlaze...tj dodu s multivarom za sp50...
tdj595:
Nista zo sta dodu 7.2 g rolice s multivarom ne znaci, drzi se ovih s kojima dobro ide...
Klasicni redsponge je dosta rjedi i tanji od serijskog filtera, osim ako ne mislis na double layer red sponge. Svakako najbolje original filter stavi. I bolji ti ie stari tip airboxa ali racunaj da onda jos moras malo diznu podignut. Ja sam serijalu sa gianeli extra vozio na 70 dizni na tom boxu bez crijeva onog, znaci 18.5mm ulaz.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju