Tehnički kutak > Tuning skutera
sp50 07 sport/midrace savjeti
robyakarider:
pa isto je to
tdj595:
Koyo stavi metalni kavez, a nemam ti pojma za te auspuhe, zasto ne uzmes trophy zasad pa ga vrti malo nize s nekim slabijim auspuhom dok ne otide radilica, pa onda mozes po njemu turpijat i ugradit novu radilicu.
Reko si da mozes giannelli extra jeftino, evo ja trenutno imam na nrg njega i trophy i najjaci je na nekih 9200 okretaja, toliko ga i vrtim na serijskoj radilici sa 16000km... imam i piaggio AC drevo i extru to se skupa vozilo 30000km i onda je prozujao lezaj kod magneta pa je isla nova radilica.
A i na sportcity (isto piaggio ac masina) sam s ovim airsal kitom odvrtio vec dobrih 10000, sve skupa ima 18000km, tako da nisu bas te serijske radilice od papira, bar iz mog iskustva... mogu potrajat ako ih vrtis <9500 okretaja...
SpEra:
Ljudi, pošto je due otpao, morao sam malo sa čekat pa je tek sad naručen kit i ostalo. Trenutno je na skutu sc27 i trokutasta kutija(promjer usisa na kuztiji je 18.5, izgleda mi sireno...neznam ni dal me to hebe... i hiflo filer unutra) i multivar , ali jebeno nemogu nastimat skuter.... Kad je imao limic u karbu, 64 diznu i zrak zavidan do kraj skoro, išo je 95 na ravnom, i to sa 3x 7.5 i 3x 5.5 rolicama, vrtio je 9200 na punom gasu, maknem lim i gotovo, nemogu ga nastimat, stavio sam diznu 68,70,72 i 80, i jebeno neide ide on 80 Al jedva i muči se. Sa 70 diznom ide 75, sa 72 ide 85 i sa 80 ide jedva 80, je moguće da baš treba neka 74 ili 71 da zato jede g#vn#, i ako će to i dalje radit dal da vratim jednostavno lim i gas.... Sad sam vratio mali airbox(s lulicom) bez limic a i dizna 70, i ide 90 na ravnom, ali nisam stigo gledat svijecica da vidim dal je bogato nije... cak sam i lakse rolice stavio sve 5.5 i nista, cak i gore i dalje vrti 9200 al losije ubrzava... :dontknow: koj klinac da radim? ima tko kakav savjet ? kakvo je objasnjene da skuter ide bolje sa limicem nego bez... i ima neko neku rezu za pia viska a da mu treba za minareli? imam doma arrow extrem,najrađe ga nebi prepravljao za pia ali ako se uskoro ne nađe s nekim za se mijenjat morat cu ga prepravit...
tdj595:
Ja sam na serijali na trokut airboxu vozio na 70 dizni sa serijskim karbom. I to airbox bez one cijevi/disalice. I redsponge 1slojni je bio unutra
Mislim da su ti valjcici malo preteski mozda za 0.5g, ali ne bi to trebalo radit takve probleme.
Nemoj prepravljat auspuh....
SpEra:
nemam ni ja disalicu, i usis na kutiji je 18.5, sto neznam dal je org ) 70 sa ili bez limica? probat cu onda samo vratit airbox i onako je 70 u karbu sad na maloj kutiji.... igla koja je bila ako znas imam a22 i a25. ovako od oka a25 mi izgleda bogatija svuda i trenutno je u karbu dignuta na pola (3 rupa)
i da sa 5.5x6 vrti isto ko i sa 7.5x6, uvjek vrti 9200 kad ga vozim... osim kad je skinut limic , onda drzi 9200 2-3 sec i onda padne... nakraju ce ispast da mi vuce vakum na cijev od mišelatora -.- sutra ga idem radit sa start sprejom ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju