Tehnički kutak > Tuning skutera
sp50 07 sport/midrace savjeti
tdj595:
Istina ali opet za prvu ruku ako ne zeli puno trosit, serijska radilica trpi base ako nema previse km, evo ja sam vec skoro 5000 na poweru, i na drevu ac je na 30k km otiso lezaj, naravno serijski, a stavljen kit na 5000.
Ti dobro govoris jer nikad ne znas koliko ce izdrzat osim ako nisi sam slozio kvalitetnije dijelove... moze mu sutra otic serijska radilica... ali da, sve iznad nekog base cilindra obavezno radilicu i dobre lezajeve.
Ja evo na powrru trenutno trophy, extra i 21 karb - nije to neki setup ali evo to me kostalo ispod 2000kn a zasad se bez problema vrti na serijskoj radilici. A kad prosvira lezaj onda slozit novu radilicu i dobro je
dario007:
Serijska radilica jedino sa slabim baseom i nekim spuhom tipa tt,zx,extra i slicno.Vec Yasuni R je upitan...Sukosanac se jebeno provukao sa tim setupom,mislim da je natukao 20ak tkm
Lezz22:
Meni je davno jedan covjek rekao kad sam stavio base na skuter da mu nista nece biti ako ga ne silis puno, u prijevodu, nije ga pametno drzat na punom gasu dugo (osim ak je uzbrdo pa neide u velike okretaje) a i kad se drzi puni gas i ide se sto vise u krajnju svako malo mu oduzet na sekundu i ponovo dat, ja svog nikad nisam drzao duze od 1min puni gas (i to je bilo jednom kad sam mjerio krajnju) i radilica drzi vec 30 000 na baseu s tim da sam prije 1500km stavio midrace spuh na njega i dalje mu nista
RunnerSukosan:
Taj covjek pojma nema
PchelaUbica:
Ja ne kuzim sta ce ti midrace ako ga neces przit puni gas. Ma i da je base. Nebitno.
Ja to obozavam i ne vidim smisao stavljanja kita ako ga neces przit. . Mozes tak i serijalu vozit
Malo mi je to smijesno i cudno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju