Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (7/26) > >>

tdj595:
Ma ajde ide to lagano sve bez zivciranja  :toothy12:

SpEra:
sad gledam na attacku, 133 eura black trophy 144 eura streetrace, se isplati dat jos tih 11 eura za streetrace? po forumu citam da je jaci, ce ga trpit radilica?

PchelaUbica:
Uzmi slobodno. To bi trebo bit odlican kit

Corector:
Ja sam to stalno nalazio na purejetima. Posto me boli k**ra* za karbose nisam ni obracao pozornost jer nosam ulazio u djubrive i nezahvalne projekte, ali bilo ih je spiganih. I nedavno sam pogledao na Libertiju i on je malo iskrivljen ali sa 16tkm.

Nitko nije znao odgovor na krive radilice, a ja sam vec bio lud od cega li je, dok mi se nije naglo sjebalo u voznji...

Zato treba pazit na koliko se kila steze jer pretezanje ga sigurno jebe.

I preventivno ga treba mijenjati.

Planiram novi zupcanik odnesti na toplinsku obradu tako da se naj**** keve i ucinim ga vjecnim, odnosno pada mi na pamet dati starog potokariti iza, i onda ga dati na toplinsku obradu jer sam u dusi zestoki pjurdzetisa a to znaci extremno jeftino odrzavanje, da ne bi jos davao pare na nove dijelove ko debil, a ovako budem.extremno sretan sto sam unaprijedio stari dio, jer to je bit svega, da si extremn sretan i da to traje. Ovo kurcevo pomahitalo kupovanje novih dijelova i rasipanje istih je Red Bull Soapbox prica...

dario007:
Corector,javi mi sta ti je tokar rekao kad doneses zupcanik vodene...Kaljen ti je vec i ako ne zna posao(a vecina ih je takva) onda ti ga ne bude mogao potokariti,tj nece imat sa cim.

Meni je zanimljivo citati ovako savjete koji se dijele.Svi zbrajaju ugrubo cifre.To tak decki nejde.Ako imas 300e da nes slozis,slozi si serijalu u orginalu i uzivaj.
Ako ides na kit,nebitno koji onda je prva stvar da promijenis radilicu i lezaje upitne kilometraze,a sa njima i vodenu pumpu.
Vozio sam dva basea i obadva su polomila serijsku radilicu u kratkom vremenu.Prvi nakon 1000km,drugi nakon 3-4tkm.

Tako da ti.je moj savjet da si prije svega poslozis vitalne dijelove,a kad skupis jos novaca idi na kit.Radilica je kljuc svega i na tome se ne stedi.

Kod racunice dodaj stelajuce elemente.Federi,rolice,dizne,igle,remen,variomat,polutke.Onda shvatis da to nije to,jer je Trophy dosta slab kit,pa ti slab auspuh...

Znaci prvo uredna mehanika sa provjerenim kvalitetnim dijelovima,pa dalje slagati termogrupu i ostalo po potrebi i zelji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju