Tehnički kutak > Tuning skutera
sp50 07 sport/midrace savjeti
Lezz22:
--- Citat: RunnerSukosan - 29 Travanj, 2019, 12:33:24 ---Taj covjek pojma nema
--- Kraj citata ---
Misli sto oces, ali sve one radilice koje ima za kupit i pise im da izdrze do 16000 okretaja, da izdrze ali koliko dugo ? Ista stvar je i s ovim.. radilica ima 50 000 na ledjima i dalje vrti veselo a lezajevi, semerinzi i radilica nikad taknuti, pa mi reci dal ima logike ?
Mos ga vozit pun ga i ja svog po ravnom tjeram 100-tku al ga cesce pustim na kratko i odmah ponovno pun gas (stanka od 1 sec doslovno)
aragonY:
Meni je smijesno da ti mislis da ta stanka u full gasu od 1-2-3 sec moze napraviti neku razliku u dugotrajnosti radilice al eto, svako ima svoje.
Lezz22:
Meni se pokazalo ovaj način učinkovit e sad dal mu to pomaze il odmaze nemogu zastvarno rec ali da cu i dalje tak vozit to je sigurno, s ovim setupom koji se vrti 10 300 okretaja ja mislim da je radilica odlicna a nisam dosad nikog vidio da vrti 10 000 na serijskoj radilici sa 50+ tkm al da mu traje a ne samo god dana pa mijenjaj
PchelaUbica:
Moze pomoc samo u hladenju cilindra ako si siromasan na punom gasu . Nez kakve veze ima ovak sa masinerijom.
nrgmc2-tuning:
ovi slozili popis i cijene dijelove koje su prešle hiljade ruku i polja njiva... i onda problemi i dođe se do onoga da kit ne valja stavljati na skutere ili to ne traje to cvika i itd...
najbolje ništa nikakav kit ne stavljaj, slozi ovo i vozi se dok ne budeš se upoznao sa svime di šta kako i zašto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju