Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (6/26) > >>

TopPerfomance4:
Ako češ vozit na 21 onda treba biti rupa 23mm tj 20% od površine karburatora slobodno možeš skinuti pregradu u airboxu samo izvadiš onu 14mm lulicu jer otvor boxa je 23mm

tdj595:
Jos naruci i novi zupcanik vodene/uljne onaj sta se natakne na radilicu, i airbox trokutasti stari tip nabavi-bolji je i s njim ces moci pristupit sarafima za stelanje tog karba koji su na lijevoj strani. Njega isto na 23mm cijev s tim da ti ima suzenje unutra na ulazu koje moras pobrusit.
Da, i zaboravio sam, taj karb ti dode sa cokom na sajlu tako da ili naruci onaj rucni, ili onaj komplet sajlu za cok polini/stage6.

I diht masa obavezno s obje strane aluminijskog dihtunga sto dobijes s trophyem. I sto ti je rekao topperf, polini iglicasti 15mm taman ude u klip od trophya, od drugih marki moras turpijat klip da udje jer budu mrvicu preko 15mm sirine

SpEra:

--- Citat: tdj595 - 29 Travanj, 2019, 00:01:13 ---Jos naruci i zupcanik vodene/uljne onaj sta se natakne na radilicu, i airbox trokutasti stari tip nabavi-bolji je i s njim ces moci pristupit sarafima za stelanje tog karba koji su na lijevoj strani. Njega isto na 23mm cijev s tim da ti ima suzenje unutra na ulazu koje moras pobrusit.
Da, i zaboravio sam, taj karb ti dode sa cokom na sajlu tako da ili naruci onaj rucni, ili onaj komplet sajlu za cok polini/stage6.

I diht masa obavezno s obje strane aluminijskog dihtunga sto dobijes s trophyem. I sto ti je rekao topperf, polini iglicasti 15mm taman ude u klip od trophya, od drugih marki moras turpijat klip da udje jer budu mrvicu preko 15mm sirine

--- Kraj citata ---

mjenjan je zupcasti u 8 mjesecu, i do sad je stajao skut. tkd to je ok, iako cu narucit 1 da si imam sastrane,s obzirom da frend daje sc08, uzet cu mu i airbox onda  :laughing7: . e na to nisam mislio uopce, jao sad se naviknut na rucni cok :'( aj valjda po ljeti i nece trebat toliko  :laughing6:

tdj595:
Nisam mislio na zupcasti remen nego onaj zupcanik mali na radilici na koji ide taj remen, on dobije udubljenje iza pa iskrivi krak radilice kad se sve stegne, to je kolega corrector nedavno skuzio, tako da bi bilo dobro novi stavit ako je dobio utor sa zadnje strane, vjerojatno je, ja sam samo kod sebe na 3 piaggia nasao takav potrosen

SpEra:

--- Citat: tdj595 - 29 Travanj, 2019, 00:20:08 ---Nisam mislio na zupcasti remen nego onaj zupcanik mali na radilici na koji ide taj remen, on dobije udubljenje iza pa iskrivi krak radilice kad se sve stegne, to je kolega corrector nedavno skuzio, tako da bi bilo dobro novi stavit ako je dobio utor sa zadnje strane, vjerojatno je, ja sam samo kod sebe na 3 piaggia nasao takav potrosen

--- Kraj citata ---
u jbt jos gledam ma misli na zubcasti covjek. cu pogledat onda stanje toga sutra da znam narucit to ili ne... iako cu ciljat da treba da budem mentalno spreman...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju