Tehnički kutak > Tuning skutera
sp50 07 sport/midrace savjeti
3alfa3:
--- Citat: tdj595 - 28 Travanj, 2019, 23:15:50 ---Ok ja sam to mozda malo krivo pohvato, ali nije da sluzi da katalizator “ne izgori” ko sta je neko napisao Vec kao sto kazes da pomogne da sve izgori sto ne bi moglo samo s katalizatorom
--- Kraj citata ---
Pa zapravo je da katalizator ne izgori, jer, kad se to talozi na njemu, ili ce se natalozit toliko da ga zastopa, ili ce talog svakao malo izgorit drito na katalizatoru i onda ce ga prigrijat i katalizator ce izgorit. U oba slucaja, spuh bu prijevremeno u mirovinu
Kako bilo, ako je katalizator u spuhu, ostavit taj dovod zraka da radi svoj posao. Ionako ne utjece na performanse
tdj595:
--- Citat: SpEra - 28 Travanj, 2019, 23:12:52 ---neznam koje rolice i dizna su unutra iz ciste ljenosti jer mi se neda rastavljat, 8h dnevno sarafam po tudim motorima... nemam volje jos i po svom u vecini slucajeva. nece nis zaribavat ;), čunmat ce se od bogatog za dole i tjt... pitam savjete jer ste masa vas probala razno razne kiteve i setupove, ja sam probo 1 nakitan skuter i tjt, i do prije 2 tjedna me nisu zanimala pa nisam imao zasto proucavat koj kit ide s cim i bla bla. osnove kako radi znam. samo me zanima di su limti stock dijelova i odredenih aftermarket dijelova ;) zato pitam sta trpi orginal radilica. rado bi ja uzeo dueta (dobra ponuda) i roknuo ga gore al to me trazi jos 200e vise da potrosim na radilicu i popratni materijal.
ciljao sam na karb 21, i to bas tu kopiju :laughing7:
--- Kraj citata ---
Za tu kopiju moras nabavit: iglu w9 ili w7, 40 klipic jer je meni dosao sa 50, set dizni, ler dizne 40-45, original plovak, iglicu plovka isto dellorto original i dihtung casice.
PchelaUbica:
Reko je da radilicu ne bi uzimo.ruke ima. I spuh ima polovno za rijesit.
Nece ga puno izac a fino ce se vozit.
Po prvom postu sam mislio da nemas blage jer nisi objasnio. Al ako sarafas cijeli dan po skuterima onda ti to nece bit problem za ustelat i slozit.
SpEra:
znaci record-drevo/black trophy,21mm carb (y) i 500kn sastrane za radilicu ako cvikne hahaha
sta airbox modificiram ili ne? citao sam o busenjima rupa skidanju lulice i tako to pa me zanima dal za takav setup treba to radit
na koliko okretaja bi bilo optimalno ustimat da se vrti takav setup (zanima me okvirno, znam da to varira od motora do motora)
sarafim po motorima, rijetko skuterima, a i kad je skuter je zamjena remena, rolica i tako neke osnovne gluposti pa jbg, nisam upucen u te vode sto se tuninga tice :dontknow:, al za sarafit i stelat karb lako :happy6:
polovni multivar je 20e, nije nov ne :toothy12: , ali je u dobrom stanju,nisu pohabani kanali od rolina(bocno)...
i hvala za info o crijevu, necu ga micat onda, ali i onako frend sutra donira sc08 :toothy9: pa cu se normalnije vozit dok ne stignu kit i spuh :)
i da, puno hvala za info o iglama, diznama i atomizeru. puno olaksan posao :D i nevjerovatno puno odgovora, super ste ekipa :headbang:
i da, mislio sam posto vec otvaram masinu odma i porat ju prema kitu ako si to mislio topperf4
tdj595:
Nemoj onaj jeftiniji drevo nema ti onaj adapter za vodu.. black trophy ti je najjeftinija opcija.
Airbox slozi neku lulicu/cijev da ima unutarnji promjer 23mm
Vrtis ga cca 9500. Bilo bi dobro i uzet malossi linearnu polutku ili ditech polutku ubacit. I remen uzmi novi ako je ispod 18.5mm, ili malossi kevlar overrange, pogotovo ako ces tu polutku. I ljubicasti malossi feder centralni, i polini set federa kvacila.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju