Tehnički kutak > Tuning skutera
sp50 07 sport/midrace savjeti
tdj595:
Uzmi black trophy, 105 eura je odbiju ti porez na sve kad narucujes u hr, tako da oduzmi nekih 20% od ove cifre. I imas kod sa20cc za 20 eura popust na preko 250 eura, imas i sa30cc na preko 350 i sa10cc na 150.
Rekord ti je malo jaci od extre, to ce bit taman za trophy. Ali nemoj narucivat odma sve, prvo vidi malo par dana smisli sta ces, ima na scooter attack svakakvih sitnica jeftibo sta ce ti trebat.
SpEra:
neznam koje rolice i dizna su unutra iz ciste ljenosti jer mi se neda rastavljat, 8h dnevno sarafam po tudim motorima... nemam volje jos i po svom u vecini slucajeva. nece nis zaribavat ;), čunmat ce se od bogatog za dole i tjt... pitam savjete jer ste masa vas probala razno razne kiteve i setupove, ja sam probo 1 nakitan skuter i tjt, i do prije 2 tjedna me nisu zanimala pa nisam imao zasto proucavat koj kit ide s cim i bla bla. osnove kako radi znam. samo me zanima di su limti stock dijelova i odredenih aftermarket dijelova ;) zato pitam sta trpi orginal radilica. rado bi ja uzeo dueta (dobra ponuda) i roknuo ga gore al to me trazi jos 200e vise da potrosim na radilicu i popratni materijal.
ciljao sam na karb 21, i to bas tu kopiju :laughing7:
tdj595:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Travanj, 2019, 23:06:31 ---
--- Citat: tdj595 - 28 Travanj, 2019, 22:45:29 ---I ne sluzi ta cijev da ne izgori katalizator, nego ubacuje dodatni kisik da bi vise neizgorenih plinova izgorilo u auspuhu. Eko norma.
--- Kraj citata ---
Krivo. da, eko norma u smislu da ima kat u spuhu, ali taj dovod zraka pospjesuje izgaranje neizgorenih cestica koje ce izgorit umjesto se natalozit na katalizatoru i onda ga ili zastopat ili spalit. Ako se zamijeni spuh sa nekim bez katalizatora, nema svrhu.
Nesto slicno (samo kompliciranije) imam na Z750. Iako sam promijenio top (serijski ima katalizator, a ovaj zamjenski nema), nisam iskljucio dovod tog zraka u spuh jer imam katalizator i iza kolektora. zato na abgasu, pogotovo na manjim okretajima malo puca iz spuha (ko i na serijskom topu, samo je on puno tisi pa se manje cuje), sto bi rijesio deaktivacijom tog sistema, ali, katalizator bi naj#bo vremenom, a to ne zelim
--- Kraj citata ---
Ok ja sam to mozda malo krivo pohvato, ali nije da sluzi da katalizator “ne izgori” ko sta je neko napisao Vec kao sto kazes da pomogne da sve izgori sto ne bi moglo samo s katalizatorom
TopPerfomance4:
Polini igličasti ležaj 12x17x15 obavezno kit zaobliti kanale jer su oštri i motor će ti cviknuti ako je u pitanje dr ili topov isto taj topov klip ima keramički premaz koji služi za bolje hlađenje i očuvanje termogrupe tako bar piše u njihov manualu malossi multivar + ljubičasti centralni feder probaj si doći do igle a20 ili a7 klipić 40 za dell 17,5
shogun:
Di ima multivar za 20€
Radilica 80€
Kit100€
Lezaji 50€
Auspuh 150€
Ruke100€ (da ne sjebes lezaje)
Multivar 100€
Frgazer ??
I jos ce se tu nakupit sitnica brdo po 5-10€
Navigacija
[0] Lista Poruka