Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (3/26) > >>

PchelaUbica:
A sta ce ic na midrace vidis da nezna ni koje dizne i rolice ima u serijali.. treba prvo zaribat koji base pa onda na jace :)

SpEra:
od auspuha trenutno su u igri Tecnigas Q-TRE, giannelli record (polovni) i giannelli extra v2 od ta 3 koj se preporuca? nebi bas da je preglasan (record) no ako su performanse dosta bolje pretrpit ce se...
moze black trophy? 5 eura je skuplji od dreva a koliko kuzim dr evo je kopija? vidim da top ne navodi radilicu u manual od black trophya za razliku od dueta di pisu da treba racing radilica.
kit130e
multivar 20e
spuh 80-100e
karb 30e
dizne,federi,rolice 50e?
310e sve skupa ...
vilice 70e, amortizer 40e,iako ima jedan heben za 70e...
pituram sam. sve skupa je ispod 500e, za sad...
sta sad replica, airsal,drevo nesto cetvrto?  rado bi dueta ali kao sto sam naveo nebi bas mjenjao radilicu jos...(top perf pise da treba druga ako se vi ne slazete vicite)   

TopPerfomance4:
Zato šta black trophy je običini base a due plus je midrace da treba dobra i kvalitetna radilica

3alfa3:

--- Citat: tdj595 - 28 Travanj, 2019, 22:45:29 ---I ne sluzi ta cijev da ne izgori katalizator, nego ubacuje dodatni kisik da bi vise neizgorenih plinova izgorilo u auspuhu. Eko norma.

--- Kraj citata ---

Krivo. da, eko norma u smislu da ima kat u spuhu, ali taj dovod zraka pospjesuje izgaranje neizgorenih cestica koje ce izgorit umjesto se natalozit na katalizatoru i onda ga ili zastopat ili spalit. Ako se zamijeni spuh sa nekim bez katalizatora, nema svrhu.

Nesto slicno (samo kompliciranije) imam na Z750. Iako sam promijenio top (serijski ima katalizator, a ovaj zamjenski nema), nisam iskljucio dovod tog zraka u spuh jer imam katalizator i iza kolektora. zato na abgasu, pogotovo na manjim okretajima malo puca iz spuha (ko i na serijskom topu, samo je on puno tisi pa se manje cuje), sto bi rijesio deaktivacijom tog sistema, ali, katalizator bi naj#bo vremenom, a to ne zelim

PchelaUbica:
Uzmi recorda. Buka se lako smanji
Drevo bi ti trebao biti 105eura i nije kopija vec su identicni kitevi iz iste tvornice. Samo u trophyu dode klip s nekim premazom.  Radilicu onda ostavis. Al budi spreman sa 500kn ako prdne da uzmes neku motoforce ili rms.
Uzmi karb polini 19 ak imas love
I karbonske lamelice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju