Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (22/26) > >>

TekaRox:

--- Citat: RunnerSukosan - 10 Siječanj, 2020, 00:41:40 ---Ma pravi si laf nema sto... :laughing11:
Evo rade je objasnio ono sto ti pokusavam dokazat...

Da ne ispada da ti ne zelim pomoci, evo ti savjet... Idealan auspuh za liznutog dreva bi ti bio yasuni r ili city16.. Mhr replica (gianneli reverse ili rekord, arrow extreme), zx i slicni nisu nista spektakularno.. Sirok powerband ali slab peak

--- Kraj citata ---

Jbt ja mislio on nov u skuter svijetu :icon_scratch:

PchelaUbica:
Ja bi ti predlozio isto city 16. Spuh je idealan za ono sto trazis

SpEra:
a c21? bi bio pre jak ili? imam ponudu za 50e ga mogu uzet  :toothy9:
hvala svima na savjetima :) ispricavam se ako je ispalo da pametujem, nije bilo ciljano...  :dontknow:

jesam, nov sam u skuterima. nacitao se dosta,samo sto ima toliko infa, da glava zaboli... od portmapa, spuhova, setupu carba,razlike lamelica,setupovima prijenosa itd...  i nemam s kim u zivo popricat a da se "kuzi" ko vi forumasi...
a za probat sve te razno razne setupove bi trebalo para i vremena na pretek, bolje pitat i ispast glup na 5min, nego ne pitat pa bit glup cijeli zivot... 

jos jedno pitanjce, od vxra vilice na 50tku, pase sve na saraf ili? tj , dal ostaju ista kljesta (novi model runnera)

PchelaUbica:

--- Citat: SpEra - 10 Siječanj, 2020, 09:10:59 ---a c21? bi bio pre jak ili? imam ponudu za 50e ga mogu uzet  :toothy9:
hvala svima na savjetima :) ispricavam se ako je ispalo da pametujem, nije bilo ciljano...  :dontknow:

jesam, nov sam u skuterima. nacitao se dosta,samo sto ima toliko infa, da glava zaboli... od portmapa, spuhova, setupu carba,razlike lamelica,setupovima prijenosa itd...  i nemam s kim u zivo popricat a da se "kuzi" ko vi forumasi...
a za probat sve te razno razne setupove bi trebalo para i vremena na pretek, bolje pitat i ispast glup na 5min, nego ne pitat pa bit glup cijeli zivot...

--- Kraj citata ---

Ako mozes napravit dreva da razvija snagu na 13000 onda uzmi. Inace c16 max

RunnerSukosan:
C21 je overkill za dreva, mislim da se slozit al nece dugo.. Svaka cast sta si se nacitao jer pravo znanje dolazi kroz praksu al imas dobru podlogu :icon_thumright:
Ako ti treba sta od dijelova javi se.

Ovisi na koju, novu ili staru? Na novoj nema problema al na staroj ti je slucaj da ce biti pre nizak zadnji kraj pa ti treba duzi amortizer da ne izgleda nakaradno..

Mislim da bi te city16 ili R zadovoljio... Eventualno neki nardo ili tg triops.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju