Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (21/26) > >>

SpEra:

--- Citat: RunnerSukosan - 04 Siječanj, 2020, 23:24:31 ---Jel se ti vozis na celu klipa ili na kotacu??? Uvijek sam za turpijanje al u realnim okvirima..

--- Kraj citata ---

Dobro decko sta tebi nije jasno koj klinac . Pa jasno mi je da se gubi snaga , nemoze program rec koliko ces do kotaca izgubit kad nezna ni dal je cvt , dal je manualac poslje nezna nista , ima portmapu ,hod, promjer I ostalo ... Da idem mjerit snagu na valjcima , bi ti reko snagu na kotacu .... -25% je na radilici , znaci Ako je 14 u programu je 10.5 na radilici , I onda koliko God se gubilo kroz cvt I prijenis da to dode do kotaca... Nadam se da smo napokon rjesili Taj dio ... Al Ako nismo , shvati da ovaj program baca sta baca , I cini se tocno s obzirom da je Dr Evo na 9-11konja stock na radilici (do setupa ovisi jel)  po rijecima proizvodaca... (14-25%=10.5... ). Ne mislim turpijat na 20konja jer ili nebi ni radio , ili bi rikavao zbog masovnog ispusnog I masovnih okretaja , single port je , jbg ... Kao sto Sam reko nesto slabije of dueta da ispadne ili na levelu corse I ja bi bio happy
 Mislim da to nije nikakvo pretjerivanje , I ispada da se da lako iz trophya/Eva to izvuc :happy6:

Pchela, ma da je 10 na kotacu ja sretan  :laughing3: , sa 16+na celu klipa bi bio zadovoljan... 17-18 bi bilo vrh. Imam radilicu od topa , Al jeftiniju onu, sad mi je zao sto nisam uzeo onu evolution sa scooter atacka punu ( bez plasticnih umetka) , 16krpm za 80eura...  :redface:
Arrow extrem je.gore, 19 ka , na kojoj je bila gljiva Al mi je dosadila , pa danas vratio trokutasti sa 25fi probusenom rupom ,Al nisam imao dizne pa je bogato jel... a sta mislis o mhr replica spuhu ? Solidan za Corsa level?

@corector mhr replica , za corsu ok ili slabo  :toothy9:

@

RunnerSukosan:
Ja sam te fino pitao jel se vozis na kotacu ili na celu klipa decko  :laughing7:
Imam i ja te portmap analyzere v3 i v4 bez brige, znam o cem pricas...

SpEra:

--- Citat: RunnerSukosan - 09 Siječanj, 2020, 23:42:42 ---Ja sam te fino pitao jel se vozis na kotacu ili na celu klipa decko  :laughing7:
Imam i ja te portmap analyzere v3 i v4 bez brige, znam o cem pricas...

--- Kraj citata ---

Doradio gore post pa procitaj , btw ja na sicu sad nez za tebe  :laughing9:
Tj na skuteru, skuter na kotacima. Ponekad samo na jednom  :laughing6:

dario007:
Sta god napravio spuhovi su ti preslabi za bilo kaj osim base setupa.

Slozi u programu nesto sto ce bit korektno,nejdi na max,pojacas lako,a nazad nema...

Imao sam ja malossi sporta koji je po tom analizeru bacao 17.5ks,na kraju nis spektakularno nije bilo,iso je ali ni blizu sport prou koji je jedna karika,nikasil i nekih 14ks pravih.

RunnerSukosan:
Ma pravi si laf nema sto... :laughing11:
Evo rade je objasnio ono sto ti pokusavam dokazat...

Da ne ispada da ti ne zelim pomoci, evo ti savjet... Idealan auspuh za liznutog dreva bi ti bio yasuni r ili city16.. Mhr replica (gianneli reverse ili rekord, arrow extreme), zx i slicni nisu nista spektakularno.. Sirok powerband ali slab peak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju