Tehnički kutak > Tuning skutera
sp50 07 sport/midrace savjeti
SpEra:
a cuj, trebo bi duze nego due, ima 1 kariku i manji spuh haha. ma ako je overkill necu, gledam nardo i c16, nardo nemogu nac, c16 mogu ali u IT... a neki polini? (ima ih dosta po IT pa ako neki pase...) (ako netko ima neki od njih, slobodno nek se javi, kupujem haha)
a praksa polako dolazi, sto se 2t svijeta tice, samo jbg u zakasnjenju sam... dok su svi vozili bicikle ja sam vozio xr600, pa me skuteri nisu bas zanimali. sad nema xra, i B kat oduzeta zbog spore voznje pa moram 50cc :laughing6:
novu ili staru? mislis vilica od novog ili starog vx/r-a? mislio sam s novog uzet, ali ako je samo do podizanja zadnmjeg kraja, moze i od starog, ako kljesta pasu...
od dijelova spuh :laughing11: , salu na stranu, mozda prirubnica ona kratka koja stavi filter prema kotacu, i lamelice . moze i radilica ako imas neku punu za ok cijenu ili org isto moze da slozim masinu za bijeli put do mora :toothy12:
RunnerSukosan:
Ma kazem novi (2006+) ili stari (do 2005) tip skutera ne vilica, ako imas staru gileru nemoj uzimat novi tip vilica jer si vezan za 14" kotac ili za 13" od nrg powera, staro na staro, novo na novo, ali na gilerama do 2005 moras veci amortizer stavit..
Gileru imas jel? Ima dijelova samo moram vidjeti
dario007:
Mislim da mu ni fizicki ne pase sa starog na novog i obratno,jer su stupovi volana drugaciji.
RunnerSukosan:
A vidio sam da su stavljali decki, ocito da pasu
SpEra:
--- Citat: dario007 - 10 Siječanj, 2020, 11:29:45 ---Mislim da mu ni fizicki ne pase sa starog na novog i obratno,jer su stupovi volana drugaciji.
--- Kraj citata ---
nisam siguran, ali mislim da sam citao da se sjece za bravu ili da se nemoze zakljucat. ali nisam siguran.
novi model runnera je, i s novog sam vilice mislio stavljat,samo ih treba nac ima neke na njuskalu al neznam dal su sa starog ili s novog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju