Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (20/26) > >>

RunnerSukosan:
To je sve teorijska snaga i tu snagu neces nikad imati, racunas bar 25-30% gubitaka u prijenosu i dodes na nekih 14-15ks sto moze proci za liznuti due+.. Sve preko toga je previse za materijal (gus) i nerealno

SpEra:
Trophy I'ma 14 konja u orginalu (teoretskih na celu klipa...)
Sto ispada 11 na radilici o onda se gubi jos Prema kotacu . Tako da nevidim zasto nemoze 16-17... Due radi 17-18... Ne pricamo o snazi na kotacu ji na radilici , nego na celu klipa, vec Sam naveo da se ovu snagu Iz ovog programa Treba smanjit za 25% da se dobi "realna" snaga... Zasto kombinirat ? Zasto ne? Ocito je da transferi mogu podnjet vise konja , zasto ne se malo poigrat s auspuhom,I dobit blowdown kako treba I da se izvuce pravi potencijql Iz cilindra. Nebi trajao Gus sa 20konja na klipu pregrijao bi se , Ali je fora vidjet koliko portovi podrzavaju  .

Evo nek bude ko polini Corsa I ja sretan , s time da je ona 2 prstena a ja Sam na 1 , trebalo bi manje grijat jel ... Cesce mjenjat prsten I gas ...

RunnerSukosan:
Jel se ti vozis na celu klipa ili na kotacu??? Uvijek sam za turpijanje al u realnim okvirima..

PchelaUbica:
Da izvuces pravih 13-14 budi sretan. Al za to ti nije dovoljan cilindar.,vec i ostale komponente

Corector:
Sturpijaj to do ibera i veseli se. U prednosti si sto imas klipcinu s 1 karikom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju