Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner C46...veseli Jet

<< < (16/19) > >>

ZAJGAR:
da blokada ona, ide to odmah dole.... Technigas ide na prodaju, ako nekoga zanima ali ne šaljem ga za Hr, poštarina je oko 30€... tu po De mogu poslati pa se može ponjeti dole ako ima tko...

Budem to sad kad stigne sve namontirao, jel da stavim ove crvene federe kvačila ili ne, još uvijek je serijala sve kod mene, ili da stavim i probam sa bijelim centralnim federom od Malossia, još uvijek imam taj multivar, budem vidio koliko grama su rolice sto dolaze sa TT-om....ove gore su sad 6gr... a što se tice hrđanja, bude on u crno išao cim pocne hrđa izbijati, i ovako se ne vozim po kiši i mokrome

Poslano sa mog SM-N970F koristeći Tapatalk

dario007:
Taj auspuh ti ne bude dobar za purejeta,kupio si kratki TT,a ti za purejeta trebas dugi TT.

ZAJGAR:

--- Citat: dario007 - 21 Prosinac, 2019, 01:32:16 ---Taj auspuh ti ne bude dobar za purejeta,kupio si kratki TT,a ti za purejeta trebas dugi TT.

--- Kraj citata ---
nemam ja jako dugo gileru vise, sad imam nrg karb

dario007:
Sve zbrda-zdola  :dontknow:

Multivar,ljubicasti,crni malossi kvacilo,a mozes i te crvene ako si uz auspuh dobio.Rolice ti tesko napamet mogu rec,ali gledaj da imas oko 9600-9700 rpm kroz ubrzanje.To bi bilo 5.7-6gr rolice otprilike.

Karb skinut limic,smjesa krug i pol,dizna 64 i igla 2.zub od gore.

Eto tako nastelaj i vozis se bez da pipnes ista,osim eventualno rolica.

ZAJGAR:

--- Citat: dario007 - 21 Prosinac, 2019, 08:18:49 ---Sve zbrda-zdola  :dontknow:

Multivar,ljubicasti,crni malossi kvacilo,a mozes i te crvene ako si uz auspuh dobio.Rolice ti tesko napamet mogu rec,ali gledaj da imas oko 9600-9700 rpm kroz ubrzanje.To bi bilo 5.7-6gr rolice otprilike.

Karb skinut limic,smjesa krug i pol,dizna 64 i igla 2.zub od gore.

Eto tako nastelaj i vozis se bez da pipnes ista,osim eventualno rolica.

--- Kraj citata ---
Imao sam multivar sa rolicama koje sam dobio uz njega 7gr i bijeli taj feder i vrtio mi ga je do 10 000   uz maximalnu brzinu od 65 kmh do koje je trebala vjecnost.... ok idem u potragu za ljubicastim federom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju