Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner C46...veseli Jet

<< < (15/19) > >>

ZAJGAR:
Eto deda mraz me iznenadio.... nadam se da bude to malo bolje u odnosu na ovaj sadašnji

Poslano sa mog SM-N970F koristeći Tapatalk

matija84m:
Neznam kaj fali tom sadasnjem?
Nemoj bas ocekivat cudo kad stavis leo vince.

PchelaUbica:
Bolje da si te pare dao za dr70 , onda bi imo vise snage sa tim starim spuhom. Koji je jos za razliku od ovog kromiran i nemas problema s hrdom. Al ono tvoj izbor. :) Super su ovi sjajni topovi na leosvinjčetima

ZAJGAR:
Koja je cijena ovoga u Hr... mene kostao 60€ novi zapakiran sa rolicama federima i svime u kompletu... od prvog dana mi se nije sviđao onaj Technigas, zvuk katastrofa, probao zamjeniti postojecu vunu keramickom, malo ga utisao al opet koma, s tim da je i ona redukcija gore bila skinuta opet nista, probao staviti ovakav od frenda gore s tom redukcijom gore, sve original i skuter mi puno lijepse radi, povlaci, a i krajnja brzina mu je porasla za nekih 5-6kmh

PchelaUbica:

--- Citat: ZAJGAR - 20 Prosinac, 2019, 22:25:40 ---Koja je cijena ovoga u Hr... mene kostao 60€ novi zapakiran sa rolicama federima i svime u kompletu... od prvog dana mi se nije sviđao onaj Technigas, zvuk katastrofa, probao zamjeniti postojecu vunu keramickom, malo ga utisao al opet koma, s tim da je i ona redukcija gore bila skinuta opet nista, probao staviti ovakav od frenda gore s tom redukcijom gore, sve original i skuter mi puno lijepse radi, povlaci, a i krajnja brzina mu je porasla za nekih 5-6kmh

--- Kraj citata ---

A znaci popravilo se stanje sa zvukom.  To je odlicno onda. U hr kosta kako gdje, oko soma kuna. Al msm da nitko vise kod nas ni ne uzima za tu lovu .. ti si dobro prosao  :icon_thumright:
A koju redukciju mislis blokadu? Bolje skini to da ga iskoristis full

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju