Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner C46...veseli Jet

<< < (2/19) > >>

SF2 Freak:
Veseli jet je cviknuo. Dobro je receno  vijeme ce sve pokazati. A posto se ljudi 3x manje voze sa pjurdetom nego sa karbosom vremenski period raspadanja masine produljen je 3x vise.
Sada im je kucnuo cas , T-rexov zub vremena ih je primio i nema vise nazad. Sada je sve u tome kolko dubok dzep imas i po kojoj tarifi si voljan placati prijedene kilometre.

Corector:
Sve ce te isto kostati ako se namjeris na krivog. A najgora stvar je kad ljudi ne reklamiraju ponekad ocigledno ne nepravljeni posao tipa kad skuter i dalje ne vozi a vec si dao 500eura.

Volim samo ono sto me zaista sluzi i sto vrijedi. Ove hobi tandrkalice koje moras svaki vikend serafiti umjesto da nesto drugo radis, me ne zanimaju jer nemam vise vremena za ta sranja i dopizidlo mi je da serafim i onda kada to ne zelim.
Sto se tice voznje purejeta, sve sam ja to osobno testirao, i druge marke koje su se doslovno + bukvalno raspadale. Cak sam udvostrucio vjerojatnost da nije slucajnost, pa utrostrucio, pa upeterostrucio.... a da netko ima vise karbosa, pa taj zivota vise ne bi vidio...

SF2 Freak:
Imam 2 karbosa i ekstremno sam srecan  :toothy9:

ZAJGAR:
Ako prodam Runnera idem po Nrg Mc3, od prvog vlasnika, 9500km, pofarban u mat crno zbog reklamnih nalji na njemu, lik ima firmu i sva vozila su mu mat crna, skuter vozila njegova žena po lijepom vremenu do trgovine i malo po gradu, a sad joj je kupio elektro skuter.... stoji garažiran u grijanoj garaži, na tepihu jer pored njega stoje 3 Amg-a za stazu i Audi TT sa 850ks 😁😁😁

JogFromYamaha:
Losi su, jako su losi.
Jako su losi za servis jer se ne kvare i dok se nesto pokvari sto je rjetko onda treba znati sta radis a ne samo bacati na coravo djelove na njega.
Inace su dosta pouzdani i nema problema s njim ako se s njima propisno postupa i ako po njima ne diraju djeca i "majstori".
Neznam ti odluci oces li ga vozit ili prodat samo znaj da je mc3 dosta mali stroj naspram novog ranera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju