Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner C46...veseli Jet

<< < (3/19) > >>

ZAJGAR:
...od ugradnje motora napravio 120km, krepala svječica, stavio novu...napravio 15km i u vožnji na nekih 45km/h samo zafučkao i izgubio snagu i potom se ugasio....nije htio zavrtiti više, odgurao ga do frenda do garaže, skinuo dekl dole, sve na mjestu, očitali mu greške i pustili ga da se resetira, pri tome se ispraznio aku jer naravno ne da se ugasiti svijetlo, napunili akumulator al dok smo čekali da se napuni skinuli svječicu i pregledali sve, iskru ima super...probali ponovo greške, sve ok, probali upaliti, vrti kao da nema svječice, tj kao da nema kompresije....vaša prognoza? klip karike ili ???

dario007:
Skini auspuh pa kroz ispusni kanal pogledaj unutra...

Jesi li kod ugradnje masine odzracio uljnu pumpu?

Corector:
Danas mi je bio covjek, izmuzao ga u Varazdinu za 500€, za polugeneralku. I ugradio mu kineski cilindar koji je pohrdjao za godinu dana, i sad eto nema kompresije.

Ti su skuteri idealno tlo za zeniti ljude, znam ih vec nekoliko koji su dali po 500€ zq nista, i ima ih po 700€... a na kraju opet imas upropasten skut. Takvima sam se smilovao pa radim za dzabe, ali uzalud, ljudi su izgubili povjerenje i samo cekaju da ga se rijese, sve zbog kretena, j zbog toga sto ugradjuju JEBENE ZAMJENSKE KINESKE SROT DIJELOVE KOJE SATARES AKO SE INTEZIVNIJE VOZIS U MJESEC DANA!!!

ZAJGAR:
za uljnu pumpu nemam pojma jer nisam ja ubacivao motor, ovaj jedan meštar tu koji godinama šarafa skutere, tako da sam pretpostavio da zna sta radi, jer u garaži ima samo gilera, aprilia piaggio...da imam garažu vjerovatno bi sam probao rastaviti sve da vidim

ZAJGAR:
Update.....zašto se ugasio??? Seger na bolcni klipa izletio van i napravio dar mar od klipa i cilindra....Runner sam prodao jučer za sitnu lovu u takvom stanju, nešto novo je u pripremi, više detalja čim to realiziram...pregovaram oko cijene trenutno  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju