danas krenulo raskopavanje. Došao sam doma u podne i negdje od 13h do sad sam bio u garaži do sad.
Kao šta znate mučio me slab rad skutera. I tako ja krenem popuštat glavu matice skroz lagano idu kao da su već popuštene malo
reko aj dobro, skinem glavu, skinem cilindar, klip, sve počistim i stavim u stranu. Namontiram polini 70 i bome dobra promjena. Sad trea bit superheroj za zakurblat ga,a prije sam ga mogao rukom zakurblat
Uglavnom nije mi htio upalit pa sam bio živčan, pa sam ga upalio, odradio je 3 sekunde samo da ga čujem i ugasio sam ga. Sutra ne diram ništa, pa ću u nedjelju natočit antifriz zamješan s vodom u nekom omjeru 25% vjerovatno, odzračit sve fino, vratit plastike i malo se lagano provozat 20ak kilometara i pungas.com
Neam ga baš šta razrađivat kad je kit razrađen, šta sam ja radio je samo malo poliranje ispuha, opro sam cilindar i klip dobro, stavio nove karike i maaalkice spustio glavu. Sve u svemu čim karike ulove svoj hod to je to.
I onda opet kreće štelanje. Imam multivar sa 6,9gr pa ću vidjet kako će ić u kombinaciji s bijelim centralnim i tako. Stalno neke kemije. Nek ovaj kit odvozi 10 000 sad pa ćemo gledat šta dalje. Još me samo tijelo injektora nervira jer su navoji otišli pa mi ne drži baš čašicu najbolje, moram opet nešto smišljat
Slike, filmić i to uskoro. Keep on scootin'