Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zasto su muskarci danas najvece picke?

<< < (2/4) > >>

Ivan031:
Ne znaš tko je gluplji. Ovi što snimaju ili ovaj što udara 2 min, a nije ništa napravio..

Ima 23 godine, živi na grbi starog pa si može priuštit.. bit ce i on dedek  :laughing7:

Narod smo samo takav  :angry7:

Pupo:
Drustvo je u k. vec dugo dugo. Svi i za sve situacije se vode onim samo da mene nitko ne dira i da mi je ok metar oko mene. A sto jr sve ostalo banana, nema veze. I to je prožeto kroz svaku poru našeg društva, od ovakvih slučajeva, izbora, posla, školovanja, svega.

Tihich:
Samo jedan od razloga zašto ljudi odlaze iz hrvatistana.

nrgmc2-tuning:
Ja sam imao sličnu situaciju di sam bio na parkingu King Krossa i di frajer sa Škodom Kutinske rege skoro pobere dedu od 60-70god i skoro ga ubio i ovaj se izdero na njega da mu pička materina bla bla bla i lik izađe iz auta cca 190+ visina i krenuo na dedu šakom direkt u glavu i bacio ga na pod i da ga doslovno ubije i usput mu arkadu razbio i krvav sav i ja dotrčim i j#bo sam majku krvavu tom liku i kazem mu odmah stari danas nije tvoj dan em što kamera sa stupa od pakringa direkt snima na sve tu nas i em sad ti zovem murju i onda se pravi frajer. Da kamere nije bilo tu dobio bi ti svoje da te u gepek strpam i bacim i tebe i tu tvoju trulu škodu u savu i lik da će na mene krenuti ja sam otvorio vrata od auta i izvuko van metalnu gedoru na nastavak i ajde da te vidim i klinac mu izašao iz auta i rasplakao se i tu sam stao...
Došla murja odmah zapisnik, ja sam svjedok i kamere nadzorne od King Krossa sve snimile...
Odmah se lik ispričao da je imao loš dan bla bla bla ja kazem sve razumijem da svi imamo loš dan i ludi od svega ali doslovno si ga skoro ubio i šta da je to moj otac bio? Znaš kako bi završio glupane? Tako da bi te nas 45 rasporili i pobacali te po gradu zagrebu da te nikad ne nađu! I to sve pred murjom bez grča... Reko kako te nije sram tuć dedu staroga koji ti otac može biti? Ajde da te napao pa di se branio i udario ga, sve to razumijem al da ga tako krvnički skoro ubiješ tu pred svima nama... Policija mi rekla imate pravo gospodine i hvala što se reagirali i zvali nas...

DA NE KAŽEM DA SU DEBILI LJUDI NA PARKINGU SVI GLEDALI I NITKO NIJE REAGIRAO I SAMO SU PROLAZILI KAO DA IH SE NE TIČE!!!! Narod je postao pička i klošari totalni. Sramota!!!!! Jedan drugome moramo pomoći jer drugačije nikako nejde i ne može se.

Ovog malog da sam ja vidio vrat bi mu zavrnuo pa nek se dođu žaliti roditelji , policija i sveti Petar.

FeZox-team:
bio sam da se ukine vojska jer predugo traje, taman kako sam srednju zavrsio te se godine ukinula
sad na povratku volio bih da se to vrati pod obavezno svima da vise nema p..... od muskaraca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju