Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zasto su muskarci danas najvece picke?
Tihich:
Nije više bilo smisla držati mlade ročnike, em su svaki dan išli u grad, svaki vikend doma, stražu nisu držali jer je to bilo preveliko opterećenje za njih a ako si ih malo stisnuo odmah su mame zvale zapovjednike da im se sineke zlostavlja.
shogun:
Ja sam razmisljao da nadjem tog klinca pa da mu pokazem kako baustelac zbuka
Tomi_ZG:
--- Citat: Tihich - 22 Travanj, 2019, 22:49:16 ---Nije više bilo smisla držati mlade ročnike, em su svaki dan išli u grad, svaki vikend doma, stražu nisu držali jer je to bilo preveliko opterećenje za njih a ako si ih malo stisnuo odmah su mame zvale zapovjednike da im se sineke zlostavlja.
--- Kraj citata ---
Uf kad se sjetim ja sam se bome nauživao straže da ti pamet stane,još po zimi na jebenoj buri,da se obučeš ko medved džabe ti,hladnoća ti uđe u kosti ko da si na Sibiru,još su nas ponekad peglali po 8 - 9 dana u komadu kaj baš i nije bilo po propisima,pod normalno je bilo 6 - 7 dana kaj je runda za profesionalnog vojnika,izdušiš fizički i psihički,2 sata straže,4 sata odmora,pa opet 2 sata straže,pa 4 odmora,i tak po 7 dana ili više non stop,još je sranje kaj je ovih 4 sata odmora efektivno sat i pol - 2 sata,jer prođe puno vremena na predaju smjene,onda gableci,wc i pranje,tak da na kraju kurca spavaš,da se možeš teleportirat sa stražarskog odma u krevet još bi bilo i dobro
Tihich:
Mi smo na izdvojenim stražama znali držat po 14 dana ali smjene 2/6, ovo je malo neobično da su ročnici držali više od 7 dana jer se OSu javljalo za svaku smjenu pa ne znam kako su to pokrivali
Pupo:
Pričao mi je frend kakve su imali straže, najveći problem im je bio jer im je marica rasla pokraj kućica di su sjemenke bacali iz vutre.
Dok drugi frend, njih su bas gazili. Al generalno, pojam nase vojske je jako nisko pao. Dobar dio poznanika koji nije bio za nikaki posao je osao u vojsku. O policiji da ne govorim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju