Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zasto su muskarci danas najvece picke?

(1/4) > >>

Corector:
Nisam stigao pogledat fajt od prije par dana, pa evo sad prilike...

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2079760

OK, fokusirajmo se na ove picke iz auta sto snimaju. Idemo bit kulturni, kako to da nemaju solidarnosti, nekih moralnih vrijednosti da pomognu covjeku u nevolji, gdje balavac mlati starog cicu. Da barem doviknu nesto kako bi ga skinuli covjeku s kurca i mogu zapaliti dalje jer su na sigurnom, ovog drustvenog parazita i olosa majku mu j****. Cak prezirem vise takve pederske picke nego ovog olosa.
Jednom prilikom sam isao s frendom u megic (predvecer) , s bajsevima, i ja sam ostao cuvat pedaline, kad unutra neposredno nakon sto je usao lete stolice. Dodjem do ulaza, vidim frenda skvrcenog na podu i cipelari ga njih 5, onak fino u krug rasporedjeni, i uzmem ti ja bajs i odem do kioska kupit colu. Ovom prilikom pozdravljam ona 2 nokautirana i jednog sa slomljenim zubom koje je bozja ruka kaznila... od tad sam postao veliki vjernik jer ima boga. Molit cu se i za ove kurvinske čmrljavce bez osjecaja.

Tihich:
Kao prvo već smo drugo truli kao društvo,
Kao drugo ljudima je lakše snimat iz daljine i pravit se kao nije moja stvar,
Kao treće i najvažnije ako se umiješaš i nekom pomogneš i usput ubiješ boga u njemu, ti ćeš više nahebat nego on koji je nekog napao ima takvih primjera, radi takvih su zakoni i prilagođeni

PchelaUbica:
Vidis po glasu da su to dva obicna nadrogirana pedercica koji bi popusili tom siledziji sa snimke za gram vutre.

Ne kuzim ni tog dedeka sta mu nije koljena barem propucao. Koji ce ti k**ra* utoka ak se neces bar obranit s njom. Dobro da mu ju nije oteo i izbrasnario ga do kraja

TopPerfomance4:
Nebi da više koga boli briga za drugim prođu ljudi ajde nije moja stvar neko će drugi

3alfa3:

--- Citat: PchelaUbica - 19 Travanj, 2019, 22:03:41 ---¸Ne kuzim ni tog dedeka sta mu nije koljena barem propucao.
--- Kraj citata ---

Nesrazmjerna obrana, tako nesto..... Da je klinac imao gun, onda OK, al ovako ne. Taksist je to znao i zato nije jer bi ga morao robijat.  Takvi su zakoni u HR.

I onda se postavlja pitanje: zasto nije imao suzavac i pretjerao do krajnjih granica s njim? Za to nebi odgovarao  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju