Pozdrav svima,ja sam Ante imam 23 godina i iz Osijeka sam,bavim se automehanikomuskoro kupujem nexusa 250 pa me zanima par sitnica
:
1. Koji variomat?(malossi,polini,j costa ...)
2.kakve su masine po pitanju izdrzljivosti? od dosta ljudi sam cuo da su pouzdane i da nema nekih velikih problema ako se redovno odrzavaju
3.naiso sam na malossi pro kit,kosta 3000 kuna i u setu je variomat,kevlar remen,malossi kvacilo,malossi zvono i federi kvacila i centralni feder,znaci kompletan prijenos,zanima me dali se to isplati ili je to samo bacanje novaca,sto sam citao po forumu dosta ljudi kaze samo auspuh i variomat i isprobat par setova rolica da se nadje koja je gramaza najbolja u odnosu ubrzanja i krajnje brzine bez efekta provrtavanja
Ispricavam se unaprijed jer ima velik broj tema oko nexusa 250 i variomata ali nigdje nisam uspio naci da je neko bas iz osobnog iskustva uspio napisati kakav je setup imao na svom nexusu,neko vice da se nedobije bas nesto i da je bacanje novaca a neko kaze da se skuter preporodio
Zahvaljujem se unaprijed dobrim dusama koje bi odvojile malo vremena i napisale koju dobru i pametnu rijec