Suhi aj se odseli u Francusku, treba mi netko da mi dila njihovog sira i vina
Moja bivsa je isla na razmjenu u Francusku... kad je vidjela da im je higijena "visi nivo" i kako to sve izgleda kod privremenih domacina, nastao je haos. Morao sam biti na aparatima ko moralna podrska 2 dana dok joj nisu sredili hotel hahaha A takav interijer u zivotu nisam vidio.
Kad sam isao u Francusku, dobio sam smjestaj za invalide, ali ajde wc skoljka visine 1m mi je bila zanimljiva (nema pljuskanja), kao i freestyle tus na sred prostorije iz stropa bez ikakvih kada, rubova i ostalih pi*darija.
Nabijem vam na k sve te teorije i slavnu povijest gdje se valjda nitko nje rodio, ova friska proslost i sadasnjost mi je ostavila samo zestoka i neprijatna iskustva, a lista je extremno dugacka da bi mi treba paket rola wc papira da iznesem sve teze na svaki listic.
Evo 2 posljednje:
- citroen C5, vozim se ko suvozac, a dvozonska klima se smrznula na 18° samo za suvozaca,popravak, zestok, neka tako ostane...
- jutros dosla vucna sluzba po Citroen Picasa, izvukli ga iz parkinga. Nisam uspio slikat jer su ga brzo odvukli, a neda mi se vise u letu to slikat haha