Općenito > Generalno o skuterima

Kymco xciting s 400i

<< < (5/7) > >>

Zgnexus:
 Budem se malo potrudio snimit i te plastike i spojeve.

Za vikend sljedeci mozda padne duzi trip ako sve bude po planu pa se jave dojmovi i potrosnju (ima i tu opciju prikaz trenutne i prosjecne potrosnje Al je nisam do sad gledao) probat cu malo i u voznji snimit :icon_thumright:

I da stvarno je lagan za vozit jucer smo otisli isprobati malo jace zavoje prolazili smo ko da ga vozim vec godinama tako da i u tom djelu je meni odlican

Deki.:
Završna obrada, voznost i kvaliteta je bolja od yamahe xmax400 koja se radi u Francuskoj. Jebeni francuski šlamperaj.
Zapravo nisu oni krivi nego je Kymco tolko iznad konkurencije

Zgnexus:

--- Citat: Deki. - 16 Travanj, 2019, 13:21:52 ---Završna obrada, voznost i kvaliteta je bolja od yamahe xmax400 koja se radi u Francuskoj. Jebeni francuski šlamperaj.
Zapravo nisu oni krivi nego je Kymco tolko iznad konkurencije

--- Kraj citata ---

Probao sam i xmaxa i moram se slozit s tobom da sam ga brzo izbacio iz konkurencije kymcu :icon_thumright:

Zaboravio sam dodat da se na onom centralnom ekranu uz navigaciju i sat može vidjet i kakvo je vrijeme trenutno i stupnjevi, kompas koji izgleda ko radar pokazuje di je benzinska, servis i jos neke informacije i jos ima galeriju di se mogu stavit slike i opcija za napravit grupu sa drugim ljudima koji imaju aplikaciju(to neznam za sta sluzi)

Deki.:
Uživaj!
Stvarno si dobro ubo.
Jesi možda kupio na onoj novogodišnjoj akciji kad su davali opreme gratis za nekih 3500kn?
Ako nije tajna da malo izneseš cjene i troškove, ja obožavam statistiku

dacerovs:
Pustite vi te price za Xmaxa, taj skuter je zmaj i cak mogu reci da mu jedino ovaj Kymco parira.
Xmax/Tmax udara 100tkm bez velikog servisa, samo izmjena remena svakih 25tkm i pregled rolica.
Plastike userafljene kroz gumu da nema vibracija, sve kvalitetno obradeno tako da vrijedi kolko vrijedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju