Općenito > Generalno o skuterima

Kymco xciting s 400i

<< < (4/7) > >>

aragonY:
Ma kymco je stroj prijatelju mooj  ;D
Ima jos kakvih opcija prikazivanja na tom centralnom ekranu?

Ovo sa dva kmh im je malo glupo al ajd  ;D al skut stvarno predobro izgleda! Da ne znam da je kymco rekao bih neka yamaha ili bmw je u pitanju hahah

Deki.:
Ova multimedija je Kymco Noodie, može zrcalit sliku mobitela, nešto kao Android auto šta imaš na mobitelu to ti je i na Kymcu.
Super stvar!👍

Deki.:
Draga djeco kad položite tehničku kulturu na ranericama, srkama i energijama, želim vam da pređete na pravu stvar, na KYMCA

Corector:
I mene zanima zavrsna obrada ovog modela, Kymco je poceo gadjati u zilu, skuzio je da se ne lozimo na njihov azijatski ukus.

Bas mi je drago sto sam usao u Kymco vode u pravo vrijeme, treba razluciti koji su im modeli pogodjeni do jaja

I opako me zanima taj skuter, izgleda se vozi jako dobro, pa da ga usporedim s piaggio ergelom, jer talijanima zamjeram tu pigavost...

Zgnexus:
 Što se zavrsne obrade tice meni se cini bar za sad da je na nivou i plastike i spojevi, a s vremenom cemo vidit kako ce se pokazat...

Jucer je u voznji i suvozačica bila samnom koja je do sad bila zaljubljena u bivši beverly 250 koji smo imali, Al brzo je priznala kako joj ovaj vise odgovara sto se tice udobnosti i mjesta. Prelazili smo one zajebane lezece tanke koji mi inace kicmu potrgaju u autu i na beverlyu, a jucer ih prakticki nismo ni osjetili. U salonu su mi rekli da je na njemu moto vilica tako da vjv to mozemo tome pripisat.

Kad se zaputio na duži put budem i potrosnju pratio za sad mi je to bilo zadnje na pamet...

Noode je super stvar... aplikacija se skine na mobitel i preko nje se poveze sa skuterom gps ima, milion opcija za km/h izgled koje mozes preuzet sa te aplikacije koju su drugi ljudi dizajnirali ili ti sam dizajniras kakav god hoces   odaberes i odma se na skuter prebaci dizajn  isto tako i za običan sat koji pokazuje kolko je sati. Ima također i opcija preko te aplikacije Find my scooter gdje pokazuje di je parkiran skuter.

Uz to sve može se jos vidjet punjenje akumulatora, pritisak guma i ima sva četiri, ručnu kočnicu i vizir koji je podesiv.

Stvarno puno opcija...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju