Općenito > Generalno o skuterima
Kymco xciting s 400i
Zgnexus:
Pozdrav svima,
Napokon kupljen novi motor nakon dugo isprobavanja svega i svacega
Navedeni model mi se svidio najvise uz t max ali mi je t max preskup, a kymca sam si novog mogo priustit i zato je odluka pala na njega.
Prekjucer dovezen do garaze u rupama izmedu pljuskova koji sad svaki dan rokaju ko da su cekali da motor kupim :laughing7:
Vecih utisaka za sad nema jer sam od vozio samo 15 km osim da je udoban jako i da se vozi lagano ko bicikl.
Slike cu postavit jer ih jos nisam okinuo i nadam se sutra jer sam slobodan odradit koju voznju pa makar i po kisurini jer sam vec lud od iscekivanja. I onda kad se vrijeme popravi krenut nakupljat kilometra s novom masinom :headbang:
Slika prvog paljenja i kretanja iz salona(sretan ko djete) prema doma i zbog toga ni nema slika više jer sam samo htio sto prije sjest i krenut vozit.
ivano_007:
novi skuter* ;D
Sretno!
Vidi B&W-a kako se sakrio iza stola. Naravno, bez retrovizora, jer su se navoji vjv sjebali :icon_thumright:
aragonY:
Fino skuterče, mnogo mi se sviđa boja ;D
Nek je sa srećom! :icon_thumright:
Corector:
Masivan i nabildan djeluje taj Kymco, nisam ga jos probao.
I ja imam problema s retrovizorima na MT-u, cim ga malo trknes odmah se spiga neki tanki seraf i onda ih ne mozes vise zategnuti, niti imas pristup glavi serafa jer se spiga. moram to odraditi malo kvalitetnije i sve ce bit dobro, ima i gorih problema i glavobolja od toga. A ako.se.sjebe navoj, ima heli coil, ili se nalravi veci pa se slozi adater.
I na Elystaru mi stalno padaju retrovizori jer su glupavo odradjeni i najradje bih stavio klasocne na volan, al gura se nekako. Na piaggiu su mi ispadala stakla jer plasticni okvir strune od sunca pa sta, sumnjam da se takvo sto ne moze rijesiti kvalitetno uz malo angazmana.
dacerovs:
Daj vise slika, skut je brutala!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju