Moze Mrale, jedan triper vise, podrzavam extremno!!!
Slikaj mi taj cdi isto imas da vidim kakav je. Makar je onaj od minarellija legendaran i bolesno vjecan!!
Evo ovaj:
https://images.app.goo.gl/FtADX86tJqfnKmSy8Ima ga svaki minarelli do 2002. godine, a sad cu ti odmah rec kak se spaja na Runnera.
Znaci ti imas tamo na dzeku di je cdi/bobina boje zastave Italije, zelena, bijela i crna zajedno (kod novog modela je dodana i crna zica koja osigurava masu za jos neki potrosac, sad koji zaboravih), crvena.
Piaggio 50 2T na Minarelli stari tip CDI i bobine.
ZELENU na CRNO-CRVENU
BIJELU na CRNU (ova koja je u samostalnom dzeku zajedno sa narandzastom, a narandzastu spajas na pin od bobine, a masa od bobine je na jezgri koju priserafis na ramu, i mozes pod taj seraf staviti zicu sa stopicom koja ce biti spojena direktno na zicu od mase kako bi masa bila neovisna o rami). To ti je najlakse izvest tako da uzmes zenski dzek, poklonim ti, i u njega slkzis narandzastu zicu s velikom zenskom stopicom do plusa bobine, a drugu zicu slozis sa okruglom stopicom koji podmetnes pod bobininu jezgru. Ove ostale dzekove si uzmes u chipoteci jer su tamo kvalitetni i nece oksidirat. U slucaju da imas neku drugu bobinu koja obicno ima 2 pina, jedan zeleni, a drugi crni, narandzastu spajas na crni pin, a zeleni ide na masu.
CRVENU na BIJELO-CRVENU
I ostaje ti BIJELO-CRNA na minarelli cdiu, nju ne spajas nigdje jer ako je spojis s masom, cdi se gasi, a to je vec izvedeno preko crno-crvene i zelene jer moze se i tako ugasit sKVot.
Zvuci kompleksno, ali imas vjecan CDI i bobinu. Jer meni je runner karbos poceo trokirati na Tripu u Sisku pa sam pobjesnio i vozio se po rizolima, skakao s njih s 9 banki ne bi li se otresao zamorceta, znam da su me prolaznici htjeli tuci, ali ja sam bio u elementu zbog djubreta...