Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner by Grotty

<< < (19/28) > >>

Grotty:
Hahah veselje veselje, vjeruj mi nakon mjesec dana samo slaganja i zafrkavanja ,  veselje je vidit  kad proleti tak, getribu smo frend srunner i ja slagali u 4 ujutro, zbuksali se u garazu  i odma gas testirat po kisetini  ..
ma 110 gpsa i ja zadovoljan

Grotty:
BIG UPDATE : Runner prelazi na BB , kroz ovaj tjedan dolazi fxr masina u djelovima , trebam narucit radilicu , pa me zanima od kud i koja bude dobra za neke realne novce ... Zasto prelazim na BB ? Trenutni setup slozen i bio sam prezadovoljan kak ide , ali na tabli nije radilo za ulje lampica a pipac dolje je pusto ulje jer ocito od vibracija il ko zna cega je ispala selna , i ljepo je mallosi sport cvikno tj vozi al se  dost osjeti gubitak snage i cilindar je dobio dva risa , i vise nemam volje slagat 70 vec idem slozit 180 i miran sam... Trenutna masina ce bit vracena na 50cc i u oglas ,15% getriba i ostale stvari na prodaju !

dario007:
Moje saucesce!

Jel znas u sta se upustas i koliko novaca treba?

Grotty:
Hvala , nakon svega me pokopalo .... Da nisam masinu dobio za male apre nebi se upusto , racuno sam kaj jos trebam kupovat , radilica , lezajevi , semerinzi , vodena ,lamelice ,prirubnica , remen , rolice , federi,karike cca 4000kn sve ukupno i imam novu zdravu masinu koja traje i ide , naravno skoro cjelu  masinu cu pokrit si s djelovima svim  i 50cc masinom kaj imam doma , samo treba prodat

RunnerSukosan:
Idi na el. vodenu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju