Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner by Grotty
Dax:
Nemoj stavljat kajlu ako nemas rms radilicu,samo sam ko nje dozivio da treba kajla
I nemoj stavljat red sponge samo onaj crveni jer se brzo maze i previse je protocan,uzmi double layer ako ga nades ili jos bolje orginalani ili hiflo
Onda idi u stelu po rupi na airboxu koju ces napravit
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
tdj595:
Ima onu motoforce, mene zanima ako mozes stavit sliku ili opisat kako si pickup napravio? Samo rupe razbusio da se moze pomicat pa stegnut ili?
dario007:
Pickup nemres jako pomaknuti jer ti smeta lulica od vode.Moras mu i onaj pin iza obrusiti.Slagao sam ja i sa pickupom mozes max 3mm u advance i to uz dost prepravki.
Grotty:
Stavljena je kajla i nariktano 17* , bez kajle nisam mogo bas puno micat , tj isto sam pobrusio dio lulice od vodene i onaj limic kaj drzi pickup je pobrusen da sto vise se moze pomaknut do lulice , cak sam i glavu l sarafa pobrusio jer inace smeta glava zbog pickupa kad se skroz pomakne ... da rupe prosirio tj produzio da mozes micat ljevo desno... imam polinikevu plavu spuzvu koja je ko serijska protocna i redspomge 1layer ... rupu jos nisam busio... getriba 15 % je gore, start kolko osjetim nisam nis izgubio , i ove ditech linearne su zakon, zakuca okretaje u bilo koje doba gasa , s extrom naberem 105gpsa na nekih 9k , to je sve nepostealno pa ocekujem 110gpsa uz stelu i zxra kad sredim...
dario007:
Koje veselje na snimci.Sjecam se kad smo dacerovsu Lunu slozili,tak se i on kesarao :laughing7:
Slazi samo,ja sam sa jednako jakim spuhom oko 110-112gps-a lovio.Ne zalegnut je isao 102-105gps-a.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju