Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner by Grotty
SF2 Freak:
Ili kao ja ak si triper vozis rezevne polutke , lamelice , cdi , bobinu , svjecicu , karb , 2 seta klizaca , 2 remena , jednu vodenu i jedne namotaje. Samo si to uzmes i imas vjecan skuter i vjecan agregat. :headbang:
Corector:
Kad imas djubra u rezervaru onda je to jako zajebano, sve dok ga temeljito ne isperes :toothy9:
Prekontroliraj si crijeva goriva i vakuma, jer ako imaju crtica pukotina po sebi, jako su rizicna, a to rijesis za par desetaka kuna (vise od pola ti mazne posta za dostavu al jbg, oko 35kn, 40), preporucan silikonska crijeva u AG MOTU Rijeka, vjeruj mi isplate se jer su jebeno kvalitetna naspram ostalih smetlista koje imas na svakom cosku. Evo ovo je to crijevo, ne zahtjeva selne koliko jebeno dobro drzi, ali ja stavim za svaki slucaj vezicu, dok sam na Elystaru namjerno vec godinu i pol dana bez selne i drzi bolesno.
Ako ces htjeti apgrejdati svjetla za extreman nocni dozivljaj, onda bubnes led i ubijes brasno u mraku ovako:
Triperi nisu picke da samo sute i cmrlje ko rejseri, Bog te blagoslovio i prosvjetlio sto si odabrao ovaj poziv! :pop:
I stavi zadnji blatobran (za trip) jer ces biti isprskan ako te ulovi kisa, a ako ces za BiH onda su ti povece sanse da ces vidjeti mokre ceste...
Ima Runner potencijala da se ucini vjecnim, nemoj se bojati...
Grotty:
Corector: Samo da nabavim sto prije taj cdi i bobinu da mogu slozit ... Manualni cok vec imam samo ga moram prebacit s crvenog runeera na ovaj haha... rezervar i kiler je sutra na redu za ciscenje , a crjeva su dobra i od ulja i,vode,goriva i vakuma al kad cu tripat na more cu navratit u taj ag moto onda pa uzet i zamjenit... e nemam zadnji blatobran tj mosac tablice, imam neki s aliexpresa oa cu vidit kak ce sluzit ...
Dacerovs : hahaha pumpa mi nije nikad pravila probelm na tripu dok struja me tolko da smo se vracali natrag po auto a runera ostavio zavezanog kod neke ljeakrne ,i vratili se s autom po runera i hnutra utrpali
Suhy: hahahahahah nek ima za genralku napravit ak treba, nek se nade
Corector:
--- Citat: Grotty - 11 Travanj, 2019, 19:46:32 ---al kad cu tripat na more cu navratit u taj ag moto onda pa uzet i zamjenit... e nemam zadnji blatobran tj mosac tablice, imam neki s aliexpresa oa cu vidit kak ce sluzit ...
--- Kraj citata ---
Ovo me podsjeca na odlaske do Konzuma :D
Kakav to blatobran imas?
Sad mi je jasno zasto si ovako olako prihvatio swap struje hahaha, u potpunosti te razumijem, jer da nisi bio izjeban, sumnjam d abi ti se dalo to drkat, a zapravo je pickin dim jer sam ti sve servirao za zastekat.
Vakum pumpa originalna dugo dura, samo nek nema smeca u rezervaru. Ide to jako dugo. Meni se rasula diht masa pa je zacepila dovod goriva na purejetu, i nista nije proslo kroz filter benzina do pumpe. Ako bi uzimao zamjensku pumpu onda su ti sanse jebeno velike da ces imati problema, a problemi su visestruki da se odreknes skutera i zapalis ga; ostajes bez goriva, zatim ti moze kapati benzin na cestu, i moze ti probiti benzin u vakum pa onda lijepo crkne i svijecica... to nije vrijedno suganja i rizika, a i nije ju bas najlakse zamjeniti.
E Mrale, evo ako oces ja pripemio sve sta ti treba od stopica, ove sive zice se mijenjaju.. :toothy10:
Bogami cijenim tripere, mogu ti zalemit zice iz Elke u bojama koje su vjecne!
Grotty:
Vise je ko mosac tablice , nes tipa kak R motori imaju onak za preklopit al bi mi bilo taman ko blatobran-tablica...Hahahaha pa sad ti je sve jasno, nakon tog tripa sam slozio i opet nes pocelo srat i poludio i rasporodo sam dreva niti 500km nije imo, spuh i multic i sve zivo i stajo do nedavmo raskopan dok ga nisam slozio na full serijalu ... hahahah vidi odma pripremio sve a ja jos ni cdi i bobinu mabavio nisam, al netreba imam doma vec to sve , svejedno hvala , puno mi pomoglo kaj si sve opiso kak treba pospajat da sam miran ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju