Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija
tdj595:
Ne nuzno, nez kakva je na moriniu, ali evo meni na piaggiu koji nije bas da se moze hvalit serijskom radilicom, od 2005 preso 14k km i onda stavio 70cc samo ga vrtim do 9500 okretaja, i evo sad se vec blizim 25000 nema lufta nista vise od standardnog na lezajevima i na klipnjaci.
Na sportcityu slicna situacija samo sam s njim dosta manje km presao
gavranpero:
Da li bi sa 70cc bilo nedovoljno podmazivanje preko uljne pumpe ?
tdj595:
Na piaggiu se moze pojacat uljna zatezanjem sajle, nez na moriniu ali uvijek mozes rucno radit mjesavinu.
Corector:
Ovo sam vec vidio 2x da je pukla usica na morini cilindru. Gus elektroda rijesava problem.
gavranpero:
--- Citat: tdj595 - 11 Srpanj, 2019, 23:15:32 ---Na piaggiu se moze pojacat uljna zatezanjem sajle, nez na moriniu ali uvijek mozes rucno radit mjesavinu.
--- Kraj citata ---
Mislim da ne može kod mene, mikuni pumpa, nema nikakvo podešavanje. Polini kit 70cc 200€ i još karb 50€ minimalno, previše mi to.
Radije ću ipak bušiti, fino ide i sa zamjenskim, nadam se malo bolje sa originalnim.
--- Citat: Corector - 11 Srpanj, 2019, 23:29:08 ---Ovo sam vec vidio 2x da je pukla usica na morini cilindru. Gus elektroda rijesava problem.
--- Kraj citata ---
Ja sam cijelo vrijeme mislio da je mali krelac koji je vozio pao sa skutera i skršio auspuh, pa i cilindar. Izgleda da nije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju