Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija
PchelaUbica:
--- Citat: Corector - 11 Srpanj, 2019, 23:29:08 ---Ovo sam vec vidio 2x da je pukla usica na morini cilindru. Gus elektroda rijesava problem.
--- Kraj citata ---
Mrale ja sam prije roxa imo dva SRa mina zracnjaka. I ista stvar je bila s njima hahah
matija84m:
Dobro ti je podmazivanje na toj masini. Ja sam vozil na 70 i nije bilo problema sa podmazivanjem. A ako ides na base ostavi serijsku radilicu i vozi.
JogFromYamaha:
moze se bez problema voziti kit na uljnoj pumpi koja je ugradena, takitak sta se vise okrece to ona bolje i pumpa.
Sta se tice tvog klipa to je ditek klip i spicklip za fergazer masinu jer ditek ima ravniju glavu pa ima i ravniji klip, a karb masina ima spicastiji klip radi uvucene glave. Oba klipa ce raditi samo ditek klip bude imao nesto manju kompresiju i ici ce vise u obrtaje motor s njime.
gavranpero:
Da li je ovaj sa oglasa za ovaj cilindar ? Ne mogu naći nigdje detaljnije info. , čak ni na Prox stranici.
https://www.olx.ba/r/11365663/87963
Brusilica, turpija, pa sam ga glačao brusnim papirom na ravnoj površini. Sutra ću probušiti rupu, jer nemam stubnu bušilicu.
PchelaUbica:
Fino to izgleda sad , smjesa ce ti bjezat van kak je glatko hahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju